Ciuguliți de ”vulturi”: ASU Poli CEDEAZĂ pentru prima dată în Liga a...

Ciuguliți de ”vulturi”: ASU Poli CEDEAZĂ pentru prima dată în Liga a III-a, pe terenul Lugojului

0
DISTRIBUIȚI

millenium giarmata - asu politehnica timisoara (14)

ASU Politehnica a suferit azi primul eșec în Liga a III-a. În ”buna tradiție”, piedica a venit chiar de la o conjudețeană, CSM Lugoj. Elevii lui Cosmin Petruescu au învins cu 1-0 în urma golului marcat de Precupanu în debutul jocului și au știut apoi să conserve avantajul minim.

Pornită ca favorită din postura de lideră, formația alb-violetă nu s-a simțit prea bine în căldura de pe ”Tineretului”. După șansa lui Birău din minutul 3, blocat de Iordache, CSM-ul (ex-Vulturii) avea să deschidă scorul peste alte șase minute.


Precupanu profită de o breșă în defensiva lui ASU Poli și îl lobează pe Burtic, ieșit în întâmpinare. Fanii veniți de pe Bega nu au dezarmat, dar tot lugojenii și-au trecut în cont o ocazie importantă în prima parte. Dobricean șutând periculos, dar alături, în minutul 41.

Lucrurile nu aveau să se îmbunătățească pentru vizitatori nici în partea a doua. În ciuda posesiei superioare ASU Poli a fost cel mai aproape de gol în minutul 70, când nou intratul Tulcan a lovit transversala din lovitură liberă, dar și în ultimele secunde de joc. Lugojenii, care au fost aproape să închidă jocul prin Stoichescu mai devreme, au trecut apoi pe final la tertipurile obișnuite pentru conservarea rezultatului. Echipa pregătită de Cosmin Petruescu a rezistat până la urmă în ciuda ocaziei uriașe din prelungiri a timișorenilor, când Iordache a salvat rezultatul la șutul lui Ghinescu. Apoi, bara a stat din nou în calea lui Tulcan!

ASU Poli pierde primul joc în C după un start cu trei victorii și va rămâne pe primul loc doar dacă Hunedoara și Cugirul nu înregistrează victorii la scor în jocurile de mâine cu Deva respectiv Giarmata.

CSM Lugoj: Iordache – Rotea, Loga, E. Miculescu (cpt.), Roșie – Dobricean (52′ Stoichescu), Vlădia, Poiană (46′ Porcescu), Vânătu – Precupanu, Velcotă (24′ Olariu, 90+2′ Pântea). Antrenor: Cosmin Petruescu.

ASU Politehnica Timișoara: Burtic – Contescu, Bilia, Gălan (cpt.), Taub (46′ Damian) – Rebenciuc – Birău (55′ Vucea), M. Marin, Țugui (62′ Giuricici), Ghinescu – Bădăuță (70′ Tulcan). Antrenor: Sorin Brîndescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.