Cocktail acustic cu cover-uri şi recital Exit Oz, la Timişoara Trăieşte Plai...

Cocktail acustic cu cover-uri şi recital Exit Oz, la Timişoara Trăieşte Plai FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1210534483">

11990835_912060458863403_2063248081_oManifestările premergătoare celei de-a zecea ediţii a festivalului PLAI de la Timișoara au continuat luni seara, la Papillon, cu o seară care a reunit un „Cocktail Acoustic” realizat de Ana, Larisa, Andy și Vlad, urmat mai apoi de un recital al formaţiei Exit Oz.

Prima parte a serii a stat sub umbrela cover-urilor interpretate de Ana, Larisa, Andy și Vlad, printre piesele care au răsunat la faţa locului numărându-se atât evergreen-uri ştiute de toată lumea cât şi compoziţii mai puţin abordate de artiştii care atacă cover-uri din ţara noastră. Artiştii au beneficiat de aplauze mai mult sau mai puţin furtunoase, iar una din piesele – surpriză care s-au auzit la faţa locului a fost Mărioara de la Gorj (Maria Tănase).

Recitalul trupei Exit Oz a fost unul mult așteptat de melomanii timişoreni. Formaţia care a susţinut un recital şi în cadrul ediţiei din acest an a festivalului Jazz TM a reuşit şi de această dată să-şi vrăjească audienţa cu un amestec inedit de stiluri diverse. Combinaţia de sunete calde specifice jazz-ului şi riff-uri de chitară tăioase susţinute de percuţii interesante şi sample-uri „ambientale” a avut un succes de zile mari printre amatorii de curente muzicale noi. Printre piese, frontman-ul trupei Alex Iovan şi-a amintit de câteva momente inedite din istoria „Papi“, iar aplauzele de care au beneficiat muzicienii au fost cât se poate de justificate.

Marți, 8 septembrie, la Hostel Costel se trăiește un PLAI cu film oferit de „Ceau, Cinema!” – festivalul realizat cu drag și pasiune de Pelicula Culturală și Marele Ecranw cap miercuri, 9 septembrie, Timișoara trăiește PLAI la Ambasada, la un monster Jam Session cu muzicieni timișoreni alături de un invitat surpriză.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.