Consilierul PLR Nistor Geană vrea să ceară stoparea tipăririi Monitorului Primăriei cu...

Consilierul PLR Nistor Geană vrea să ceară stoparea tipăririi Monitorului Primăriei cu şase luni înainte de alegeri. Ce motive are

1
DISTRIBUIȚI

monitorul cu felicitare 2

Propunere fără precedent în capitala Banatului. Un consilier local vrea să ceară stoparea tipăririi Monitorului Primăriei Timișoara.


Consilierul ALDE Nistor Geană este de părere că primarul Nicolae Robu nu ar mai trebui să aibă voie să își facă campanie electorală pe banii aleșilor.

„Deoarece ALDE Timiş doreşte ca banii timişorenilor să fie folosiţi nu pentru campanii electorale ale unor persoane sau partide, vrem să reluăm această discuţie cu monitorul. O să vă dau câteva date. Avem 125.000 de exemplare pe lună care se pare că acoperă toată Timişoara. Costurile de editare şi distribuţie reprezintă 9.500 de euro pe lună cu TVA. Per total este o sumă destul de consistentă care se suportă de noi timişorenii. Aş dori să vă arat câteva pagini din ultimul monitor. Pe primele patru pagini sunt doar realizările primarului, prin care îşi face campanie electorală. O altă problemă a acestui monitor este că el apare cu o lună întârziere faţă de evenimentele apărute. Se pare că el este editat la Bucureşti. Datele care constituie materiale în monitor sunt transmise de aici”, a spus Geană. Acesta a conchis că nu este normal ca monitorul să ilustreze evenimente care au avut loc acum o lună de zile.

„Grupul nostru de consilieri doreşte să facă o propunere de consiliu local care să stopeze apariţia monitorului cu şase luni înainte de începrea procesului electoral, tocmai ca să sisteze campania care se face pentru executivul actual”, a mai spus Geană.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. NESIMTIRE MARE! DNA ce face?? Nici nu cistesc ziarul asta comunist! Si este pacat pentru ca puteau face altceva cu banii astia! Sa tipareasca carti/manuale pentru copii nevoiasi, dar silitori din Timisoara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.