EXCLUSIV Nicolae Robu schimbă organigrama Primăriei Timişoara pentru a treia oară în...

EXCLUSIV Nicolae Robu schimbă organigrama Primăriei Timişoara pentru a treia oară în trei ani. Ce a dezvăluit consilierul personal Marian Vasile la PRESSALERT LIVE VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

primaria timisoara (1)

Dezvăluire importantă în legătură cu schimbările pe care le pregăteşte primarul Timişoarei, Nicolae Robu, făcută de Marian Vasile, consilierul personal al edilului şi liderul consilierilor judeţeni ai PNL, în această seară, la PRESSALERT LIVE. Întrebat cum vede lucrurile în primărie, invitatul a spus că la nivelul rezultatelor lucrurile merg bine, această afirmaţie fiind în contradicţie cu ce scria şeful său în nota internă în care acuza indolenţa subordonaţilor din primărie.

Legat de nota internă prezentată în exclusivitate de PRESSALERT.ro, Vasile a spus că primarul Robu „a afirmat că a dat un credit în alb, acordând o şansă tuturor.


Știţi foarte bine că statutul funcţionarului public este aparte, schimbările nu se fac aşa cum ne-am dori, ca într-o firmă privată. Stiți că se pregătește o nouă organigramă la primărie, este vorba de o schimbare temeinică. Este prima majoră ( schimbare de organigramă, n.a.), în sensul că acele note interne din discuţie, care se emit de către primar sunt foarte importante, sunt niște dispoziţii. Ele au rolul de a coordona şi de a seta o anumită direcţie şi ele sunt urmărite şi după aceea se iau măsuri. După cum am spus, se vor face schimbări majore în cadrul primăriei. Au fost diverse nemulţumiri vizavi de serviciul juridic. Există o anumită inerţie a serviciului juridic de a veni cu soluţii legale şi pentru că nu s-a venit cu alternative, asta a fost soluţia domnului primar”.

Vasile nu a dorit să ofere detalii legate de schimbările concrete care se vor face, scuzându-se că primarul Robu va oferi, la momentul oportun, datele necesare. Acesta a precizat totuși că schimbările au fost făcute în urma propunerilor venite de la șefii de direcții din PMT. Invitatul a mai explicat că prin noua organigramă va avea loc o echilibrare pe funcţiuni şi că „de la city-manager se ia și se dă înapoi în raport cu analiza făcută. Directorii de direcții și șefii care sunt subordanați direct au făcut hârtii către domnul primar prin care propuneau soluții. Diverse funcțiuni trec de la o direcție la alta. Organigrama deocamdată nu a fost publicată. Directoarea de Resurse umane o știe, s-a trimis la ANFP (Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici,n.a.)”. Aceasta este cea de a treia schimbare a organigramei Primăriei Timişoara în cei trei ani de mandat ai lui Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.