Creditul FABULOS pe care o persoană din Timiş l-a făcut la bancă...

Creditul FABULOS pe care o persoană din Timiş l-a făcut la bancă şi nu l-a mai putut plăti. Câţi timişeni sunt într-o astfel de situaţie şi care este cauza

1
DISTRIBUIȚI

barbat suparat

Nu puţini sunt românii care iau un credit din bancă pentru a-şi îndeplini un vis prin cumpărarea unei locuinţe, a unei maşini, deschiderea unei afaceri, şi nu numai, însă constată că nu reuşesc să facă faţă ratelor. În această situaţie se află zeci de mii de timişeni care au datorii neachitate la bancă. Aceştia intră, în primul rând, în vizorul recuperatorilor de creanţe pe cale amiabilă pentru eşalonarea datoriilor.

Potrivit unei astfel de companii, la sfârşitul lunii iulie 2015, în portofoliul său erau 29.513 persoane cu datorii din judeţul Timiş. Datoria la bancă cu cea mai mare valoare deţinută de o persoană din judeţ era de aproximativ două milioane de lei, adică aproape 450.000 de euro.

61% dintre clienţii care nu mai reuşesc să-şi plătească creditul la bancă sunt bărbaţi, ce au vârste cuprinse între 31 şi 40 de ani.


Diminuarea venitului lunar este principala cauză pentru care românii nu mai fac faţă ratelor.

iuliana tudor

„Este foarte importantă planificarea. Consumăm mai mult decât ne trebuie. Dacă am fi puţin mai organizaţi, mai cumpătaţi în toate, lucrurile ar merge mai bine şi am ajunge mai rar să fim un om cu datorii. O datorie mare te poate transforma şi poţi să nu te mai recunoşti”, este de părere prezentatoarea TV Iuliana Tudor, care a fost prezentă, astăzi, la Timişoara.

1 COMENTARIU

  1. Credeam ca articolul prezenta cazul particular al unei persoane datornice (asa reiese din titlu), dar continutul textului este unul general. In ce context a ajuns d-na Iuliana Tudor sa isi exprime parerea despre acest subiect? Care a fost scopul vizitei sale la Timisoara si cum a ajuns d-ra Adriana Mit sa inceapa o conversatie despre credite cu Domnia Sa? Un articol slabut….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.