Cum a ajuns primarul Nicolae Robu şeful jurnaliştilor din Timişoara

Cum a ajuns primarul Nicolae Robu şeful jurnaliştilor din Timişoara

4
DISTRIBUIȚI

loredana codrut

Pe vremuri, când eram copil, părinții mei îmi citeau povești. Acum am crescut și nu mai face nimeni acest lucru. Dar asta nu înseamnă că nu am parte zi de zi de motive de uimire sau de situații care mă fac să mă întreb pe ce planetă trăiesc. Sursa mea de inspirație: edilul șef Nicolae Robu!

Ieri după ce a aterizat voios de la audierile din cazul Incuboxx, primarul a descins în sala de protocol de lângă biroul său pentru a susţine o conferinţă de presă anunţată cu jumătate de oră înainte.


Fără a ţine cont că operatorii s-au aşezat fiecare cum a putut în spaţiul deja mic, doar doar prind un cadru bun, edilul a cerut ca aceştia să se mute. Pe scurt, şeful presei din Timişoara, Nicolae Robu, a făcut instrucţie, la modul politicos, cu cameramanii. Care era problema? Edilul șef a decis că nu e de ajuns că primăria plătește bani pentru ca plenurile CLT să fie transmise în direct și nici că acestea pot fi ascultate pe radio și a găsit o nouă metodă de a se promova. Ați ghicit, edilul transmite mai nou conferințele sale de presă live pe Facebook. Deși avertizat că face reclamă companiei fondate de Steve Jobs, Robu a spus că e necesar să filmeze cu telefonul și că așteaptă ca toți cameramanii care nu au cadru să se mute. Astfel în încăpere s-a lăsat cu foieli, microfoane mișcate și altele, totul la pofta edilului.

Concluzia mea: primarul Robu e o adevărată vedetă, iar presa arată din nou că e unde merită. La pământ, ascultând ordinele Robului. Dar, pe măsură ce trec anii, o singură concluzie pare să se aplice. Fiecare cu ale lui, iar pe Robu nu îl poate acuza nimeni că nu e un personaj simpatic. Însă nu înțeleg ceva. Aici vorbim de cultul personalității sau de un nou mod de a spune că presa locală dezinformează și că oamenii trebuie să afle totul chiar de la edil? Un lucru e cert. Răbufnirile primarului la adresa jurnaliştilor, dacă vor mai exista, vor putea fi și ele vizualizate pe Facebook. Iar asta pe mine una chiar mă bucură.

4 COMENTARII

  1. Ce s-a mai tiganit si moldovenizat Timisoara ?!
    Nu am nimic cu etnia rroma si nici cu strabuna Moldova, dar cu ofuscati ca tine care urla nespunand nimic, si pun a 4 a putere pe locul 1 , am.
    De cand avem „democratia presei” inteleasa prost ne merge cum ne merge.
    Toata sleampata se crede mandra genialitate nedescoperita, vezi foto de mai sus.
    Pacat ca un simbol al zonei IV – vest , cu a fost Timisoara dintotdeauna, a ajuns plina de paduchiosi care invata banatenii si pe noi ardelenii cum ar trebui sa fim.
    Da mereti ma de unde ati venit ca ne-am saturat de trepadusi „indignati” parveniti, care ne-au invadat viata.
    Ioan Hunedoreanul (fost student al domnului prof. univ. dr. ing. Nicolae ROBU).

  2. Draga Loredana, nu Steve Jobs a fondat Facebook. Corecteaza te rog. L-ar fi inventat Robu, daca nu ar fi avut ghinionul sa se nasca intr-o tara care nu stie sa-l aprecieze la grandioasa sa statura. De la da Vinci, nu a mai fost unul ca el.

  3. Omul e nebun. Cultul personalităţii e prea puţin spus. I s-a urcat la cap cu atâta putere, linguşeală, ascultare şi, în special, bani. A scos o groază de bani din contracte de rahat şi, văzând că azi îi merge, mâine-i merge, a înnebunit de fericire. Dă-i omului puterea… zice o vorbă.
    Jurnaliştii sunt nişte molâi, ca majoritatea românilor care au în ADN sclavismul. Supuşi de alte popoare am fost cu secole în urmă, supuşi suntem şi azi. Fără şira spinării.
    Ar fi trebuit să ieşiţi toţi şi să-l lăsaţi dracului cu telefonul lui! Ar fi contat mult mai mult ptr noi să scrieţi că v-a tratat ca pe nişte slugi, decât să citim aşa ceva. Mizerie de om! O să se stabilească o nouă zi a Timişoarei cea în care va fi legat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.