Cum se mai promovează politicienii pe rețelele de socializare: liberalul Marian Vasile,...

Cum se mai promovează politicienii pe rețelele de socializare: liberalul Marian Vasile, poze de la o înmormântare pe Facebook UPDATE Ce a spus Vasile

0
DISTRIBUIȚI

1

Faptul că Facebook a ajuns un instrument de promovare extrem de popular în rândul politicienilor nu mai este un secret pentru nimeni. De departe, pe plan local, membrii PNL, în frunte cu primarul Nicolae Robu, nu pierd nicio ocazie de a posta fotografii de la acţiunile la care iau parte pentru a le arăta celor care i-au ales că sunt persoane active sau implicate în viaţa comunităţii. Însă promovarea pe Facebook depăşeşte uneori limitele bunului simţ. Este cazul şefului consilierilor judeţeni, Marian Vasile, de la PNL, fost vicepreşedinte al CJT, care recent a postat fotografii de la o înmormântare la care a luat parte.

„Marți l-am condus pe ultimul drum pe Ștefan Ivan, cetățean de onoare al Timișoarei, revoluționar din grupul primilor urcați în balconul Operei, profesor, poet și om de omenie. Are recunoștința noastră, a multora, pentru tot ce a făcut pentru comunitate.


Dumnezeu să îl aibă în pază și să îl înalțe!”, a scris Vasile pe Facebook. De altfel pe profilul politicianului se regăsesc poze din vacanţe ale acestuia şi texte informative legate de evenimentele la care ia parte. Vasile se află pe lista PNL de candidaţi pentru şefia CJT pentru alegerile din 2016.

Iar soarta pare să îi surâdă şi mai tare acestuia, după ce copreşedintele PNL, Nicolae Robu, a anunţat că pentru a fi desemnaţi ca şi candidaţi liberalii au nevoie şi de votul primarilor din comunele unde partidul conduce. De menţionat este faptul că Vasile este nelipsit de la evenimentele din comunele judeţului. Pănă la momentul redactării acestui materialul, liberalul Marian Vasile nu a putut fi contactat pentru a oferi o declaraţie cu privire la postarea de pe Facebook.

UPDATE Liberalul Marian Vasile a declarat că „spre deosebire de alții care doar comentează, eu am trăit tumultul Revoluției, începând cu momentul intrării tancurilor în Timișoara, când eram pe Calea Martirilor, în stradă. Eu simt alături de revoluționari și revoluționarii alături de mine, ceea ce se vede și din comentariile care au fost scrise la postarea făcută de mine. Prin această postare eu i-am adus un ultim omagiu sincer acestui om foarte important al comunității noastre”.

Întrebat dacă nu i se pare nimic ieșit din comun în a posta imagini de la înmormântări pe Facebook, liberalul a spus că „am făcut ce am simțit, în sensul afişării unor poze în care apar mulți revoluționari de care sunt alături începând cu preoții care au oficiat slujba de înmormântare. Pentru mine Facebook este în primul rând un mijloc de comunicare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.