Deputatul Florin Bîrsăşteanu NU își va depune candidatura pentru Primăria Timișoara. Cum...

Deputatul Florin Bîrsăşteanu NU își va depune candidatura pentru Primăria Timișoara. Cum explică pesedistul

1
DISTRIBUIȚI

ALEGERI PSD TIMISOARA16_resize

PSD Timiş se află încă în plin proces de strângere a listelor cu membri care doresc să candideze la alegerile din 2016.

La începutul acestei săptămâni, preşedintele PSD Timişoara, Sebastian Răducanu (foto, dreapta), declara pentru PRESSALERT.ro că „PSD respectă respectă calendarul naţional care spune că până în luna octombrie se pot depune candidaturi pentru funcţiile de primar şi consilier. În momentul de faţă nu există, dacă ne raportăm la Timişoara, vreo candidatură depusă, încă. Probabil că în cel mai scurt timp se vor depune şi aceste candidaturi, împreună cu fişele fiecărui candidat.


Probabil că la începutul lunii noiembrie vom avea stabiliţi candidaţii pentru fiecare localitate în parte”.

Practic, PSD Timiş susţine că are nu mai puţin de patru oameni care ar avea şanse să intre în cursa împotriva edilului Nicolae Robu. Aceştia sunt Sebastian Răducanu, Marius Craina, preşedinte executiv al PSD Timişoara, Sorin Grindeanu (preşedintele PSD Timiş, ministrul Comunicaţiilor) şi deputatul Florin Bîrsăşteanu (foto, stânga).

Însă reputatul medic are o altă viziune asupra modului în care ar trebui alcătuite listele în interiorul PSD. Acesta a declarat pentru PRESSALERT.ro, în legătură cu competiţia din anul 2016 pentru Primăria Timişoara, că „nu s-a decis nimeni, după cum deja se ştie. Acesta este un proces serios de selecţie. Desigur că sunt mulţi doritori, unii chiar şi cu şanse serioase, dar trebuie să îi dorească şi partidul. Sarcina de a alege candidatul pentru Primăria Timişoara aparţine preşedinţilor PSD Timiş şi Timişoara, care împreună cu birourile lor trebuie să selecteze cel mai bun candidat”.

În ceea ce îl priveşte, deşi numele său a fost vehiculat de PSD Timiş de mai multe ori ca posibil contracandidat al actualului edil, Nicolae Robu, la scrutinul din 2016, Bîrsăşteanu a declarat că „încă nu am primit nicio ofertă. Din punctul meu de vedere lucrurile trebuie să vină dinspre partid şi nu invers. Până la urmă, oricine îşi poate manifesta o astfel de dorinţă, dar contează să fie în acord cu dorinţele partidului”.

Vă reamintim că Florin Bîrsăşteanu a pierdut recent lupta pentru şefia PSD Timişoara, la doar câteva voturi distanţă față de Sebastian Răducanu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.