Derby polist cu nume mari și atmosferă la juniori D. Vezi cum...

Derby polist cu nume mari și atmosferă la juniori D. Vezi cum au sărbătorit alb-violeții învingători FOTO & VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

ASU Poli ACS Poli (43)

Meci special azi dimineață pe ”sinteticul” de lângă Stadionul ”Dan Păltinișanu”. Grupele de copii născuți între anii 2003 și 2004 ale lui ACS Poli și ASU Politehnica s-au întâlnit în meci direct în grupa de Elită din Timiș a Campionatului de Juniori D. Însoțiți de un grup de ultrași, oaspeții ”dungați” în alb-violet s-au impus cu 2-0.

Antrenați de profesorul Iulian Prodana, mulți dintre jucătorii vizitatori au început activitatea în Complexul ”Dan Păltinișanu” pe vremea vechiului club. De partea cealaltă, Adrian Stoicov a avut câteva nume cu rezonanță pe teren, precum Marco Contescu, David Bălace sau Vali Velcea jr., băieții foștilor jucători ai lui Poli. Jocul a fost dominat de ASU Poli, mai experimentată la nivelul acestei grupe. La pauză a fost 1-0 iar până la urmă avantajul a fost dublat. Portar, Velcea jr. a avut câteva intervenții cu care și-a păstrat echipa în joc.

La final, alb-violeții câștigători au sărbătorit victoria alături de galerie după modelul echipei mari din Divizia C. Trupa lui Iulian Prodana are trei victorii din trei în grupa de Elită județeană și ocupă primul loc.

ASU Poli îi are în componență pe: Daniel Ciobanu, Mădălin Ursu, Alex Gașpar, Emanuel Oniceanu, Remus Bratu, Alex Rus, Ralf Kuhn, Lucian Simedru, Mouhamad Aboud, Maximilian Icna, Denis Tymos, Matei Horvath, Denis Unc, Tudor Moțiu, Danie Olariu, Dan Pureca și Mădălin Sturzu.

Tot azi, la juniori E, ASU Poli a cedat în fața celor de la Atletico Timișoara pe noul teren sintetic de la Baza 2 Politehnica.


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.