Doi bărbați care transportau țigări de contrabandă, prinși de polițiști pe stradă, în...

Doi bărbați care transportau țigări de contrabandă, prinși de polițiști pe stradă, în Timișoara. Ce cantitate de marfă a fost confiscată

1
DISTRIBUIȚI

tigari contrabanda

O cantitate impresionantă de țigări fără acte de proveniență a fost descoperită de poliţiştii Secţiei 1 Timişoara într-un autovehicul condus de un bărbat de 39 de ani.


Atât şoferul vehiculului, cât şi pasagerul, un bărbat de 45 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind bănuiţi de comiterea infracţiunii de contrabandă.

Cei doi suspecți au fost prinși marți seara, în jurul orei 19.20, când poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au oprit pentru control un autoturism care circula pe bulevardul Circumvalaţiunii, condus de un bărbat de 39 de ani, din judeţul Maramureş. Poliţiştii au procedat la controlul autoturismului, stabilind că în interior se aflau patru pungi din plastic ce conţineau ţigarete a căror provenienţă nu a putut fi dovedită.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, poliţiştii ridicând în vederea continuării cercetărilor nu mai puțin de 100 de cartușe de țigări, adică 1.000 de pachete.

S-a procedat la reţinerea pentru 24 de ore a şoferului vehiculului şi a pasagerului, un bărbat de 45 de ani, din judeţul Suceava, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.