Doi bărbați prinși la BRACONAJ lângă Lugoj. Cum au încercat să îi...

Doi bărbați prinși la BRACONAJ lângă Lugoj. Cum au încercat să îi păcălească pe jandarmi

0
DISTRIBUIȚI

BI 105

Doi bărbaţi având asupra lor două arme de vânătoare încărcate, cu cartuşe pe ţeavă au fost surprinşi la braconat într-o pădure de pe raza Ocolului Silvic Lugoj, în zona localităţii Pădurani. Jandarmii de la gruparea Mobilă au constatat că aceștia nu aveau permisele şi autorizaţiile de vânătoare.
Miercuri, 9 septembrie, jandarmii Grupării Mobile Timişoara au organizat şi desfăşurat o acţiune comună pe linia combaterii delictelor silvice şi cinegetice pe raza Ocolului Silvic Lugoj, împreună cu poliţişti, Comisariatul de Regim Silvic şi Cinegetic Timişoara, Asociaţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură Transilvania şi Direcţia Silvică Timiş.

”Cei doi bărbaţi în vârstă de 41 şi 38 de ani, au declarat că nu aveau asupra lor permisele şi autorizaţia de vânătoare şi se aflau în acel loc „pentru a trage câteva focuri de armă să sperie şacalii din zonă”, întrucât se aflau în apropierea unei stâne de ovine.


În urma controlului armelor, s-a stabilit că cele două arme erau încărcate fiecare având câte două cartuşe pe ţeavă. Ambele arme au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor de către poliţişti, pe numele celor doi bărbaţi fiind întocmite actele de constatare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, au transmis jandarmii.

Tot în cadrul acestei acţiuni, au mai fost depistați alți doi bărbați care tăiaseră, fără drept, copaci. ”De la persoanele în cauză a fost ridicată în vederea confiscării, cantitatea de 19,5 metri cubi de material lemnos, fiind aplicate sancţiuni în valoare de 4000 de lei, conform Legii 170/2010, iar cantitatea de material lemnos a fost predată în custodie Ocolului Silvic Lugoj”, transmit jandarmii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.