Elster Rometrics a inaugurat centrul de excelență pentru Europa de Est și...

Elster Rometrics a inaugurat centrul de excelență pentru Europa de Est și Africa lângă Timișoara (P)

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-368772156">

 

elster 3

Elster Rometrics, parte a grupului Elster Electricity, și-a inaugurat, astăzi, noua fabrică, situată pe şoseaua care leagă Timișoara de Giarmata. „Declar ofical deschisă această fabrică” a anunţat Martyn Vaughan, CEO Elster Gas and Electricity, în timp ce a tăiat panglica. Doru Belu, General Manager al Elster Timişoara a susţinut că „această nouă fabrică Elster este un centru de excelenţă operaţională. Putem spune că suntem „buricul” grupului pentru Europa de Est şi Africa. Nu văd nici un obstacol care să ne oprească din ce ne-am propus – să fim un centru de cercetare şi dezvoltare cu adevărat important pentru grupul Elster. Nu am nici o teamă că nu vom fi una dintre cele mai căutate firme pentru angajaţi şi pentru clienţi. Aici punem în valoare cei peste 100 de ani de experienţă şi pasiunea noastră pentru tehnologie, pentru a produce soluţii inovative şi de cea mai înaltă calitate în domeniul contorizării energiei electrice”.

Noua fabrică are acum 180 angajați, iar în următorii ani se va ajunge la 300 de angajați. Investiția în valoare de 5,5 milioane de euro, a fost ridicată în doar șapte luni. Noul sediu Elster are o suprafață de 7321 mp și 206 locuri de parcare, având  o capacitate de extindere în viitor de aproximativ 4300 mp. Atenţia acordată angajaţilor este reflectată şi de dotările interioare care sunt cele ale unor birouri de clasă A+, cu pardoseli tehnice în birouri, pereți de sticlă și mobilier de calitate superioară. Acestea nu sunt singurele beneficii de care au parte angajaţii de la Elster. „Investim în dezvoltarea angajaților prin traininguri tehnice și soft skills. Oferim un pachet complet de beneficii: asigurare medicală, activităţi sportive, relaxation room, transport, cantină, compensăm fidelitatea în cadrul companiei, coffee shop, program flexibil, asigurare de viață, primă de vacanță, de Paște și Crăciun”, au explicat reprezentanţii companiei.

Zona de producție, depozit și birouri operațiuni acoperă o suprafață de 4171 mp, iar zona de Cercetare-Dezvoltare – 3150 mp, cu un grad ridicat de iluminare naturală și transparență pentru încurajarea colaborării.

În segmentul de Cercetare-Dezvoltare (D&D), Elster Rometrics tinde să devină centru de excelență în Smart Metering, oferind soluții end-to-end în materie de contorizare, citire, comunicare și interpretare/procesare a distribuției și consumului de energie electrică.