EXCLUSIV Robu, criză de nervi dezlănțuită-n scris la adresa șefilor din Primăria...

EXCLUSIV Robu, criză de nervi dezlănțuită-n scris la adresa șefilor din Primăria Timișoara. Ce mai conţine nota internă în care se vorbeşte despre „indolenţă de-a dreptul suspectă de rea-voinţă şi rea-credinţă”

10
DISTRIBUIȚI

 

robu (8)

PRESSALERT.ro a intrat în posesia unei note interne transmisă de primarul Timișoarei, liberalul Nicolae Robu, principalilor săi colaboratori – viceprimari, city-managerului, secretarului, și „tuturor şefilor de structuri organigramice de nivel I” -, în care edilul face o adevărată criză de nervi în scris, reproşându-le că-l sabotează şi că sunt leneşi. Nota internă cu numărul 32 din 10 septembrie  începe abrupt, Nicolae Robu anunţând sec „vă aduc la cunoştinţă nemulţumirea mea profundă privind eficienţa în muncă a aparatului Primăriei”.

Primarul a susţinut că după ce a perceput că lucrurile se îndreaptă în instutuţia pe care o conduce „de câteva luni, constat o ineficienţă crasă, o indolenţă de-a dreptul suspectă de rea-voinţă şi rea-credinţă”. Nicolae Robu le-a reproşat faptul că i-a menţinut pe funcţii, dar că nu îl satisfac prin ceea ce fac. „Întregul aparat găsit de mine în Primărie a beneficiat de credit în alb din partea mea.


Am spus mereu – şi am acţionat în consecinţă, asigurând de facto egalitatea de şansă şi tratamentul egal pentru fiecare -, că pe mine nu mă interesează nici opţiunea politică a unuia sau altuia, nici simpatiile sau antipatiile de altă natură, nici când şi cu girul cui a ajuns în Primărie unul sau altul, tot ce mă interesează fiind eficienţa, hărnicia, cinstea, corectitudinea, respectul faţă de cetăţeni şi loialitatea faţă de oraş. Parcurgerea lunea de lune, în cazul şedinţelor operative, a listei cu principalele 100 de probleme aflate sub monitorizarea mea directă – altele decât proiectele finanţate din fonduri europene, analizate, cum ştiţi, într-un cadru special dedicat lor -, arată că, în cazul majorităţii dintre dv., nu există preocuparea care ar trebui să existe pentru bunul mers al lucrurilor, dacă aţi înţelege să onoraţi funcţiile pe care le deţineţi. Rata de progres este inadmisibil de scăzută şi, repet o idee deja enunţată, în ultimele luni”, le-a scris primarul Nicolae Robu subordonaţilor săi.

La finalul notei interne le cere să ia decizii şi îi avertizează „sunteţi obligaţi să vă asumaţi răspunderi, ele derivând din poziţiile pe care le ocupaţi! Dar, cu profesionalism şi cu toată atenţia la legalitate! Dacă nu puteţi face asta, dacă nu puteţi să puneţi suflet în ceea ce aveţi de făcut, dacă nu puteţi fi eficienţi, harnici, cinstiţi, corecţi, respectuoşi faţă de cetăţeni şi loiali faţă de oraş, daţi altora şansa de a răspunde acestor exigenţe”.

 

10 COMENTARII

  1. Cine vorbeste ? Robu? El vorbeste de corectitudine……cinste……? Cand te plimbi in masina data de Retim,vorbesti la telefon de sume astronomice….platite de Retim? Si in afara de note interne,ce ste sa mai faca?Ca sa inconjurat de o gramada de oameni,care sa semneze toate aberatiile lui,iar el sa nu aiba nici o raspundere. Robu vorbeste???

  2. Toamna se numare bobocii! La rrobu crizele de nervi!! rudotelul se administreaza si de 3 ori pe zi! cred ca trebuie sa faca cheta cei din primarie si sa-i cumpere!!

  3. E grea politica asta…..trebuie sa ai grija de ,,cutare,,ca e neam cu ,,cutarica,,care este din partidul x….si exemple am putea sa dam pana dimineata.Oricine vine la carma acestui oras in afara de alte calitati mai are nevoie si de….,,sange in instalatie,,.Atata timp cat: se vede,se simte,se vrea,binele acestui oras si binele TUTURORA cetatenilor…sant alaturi de d-voastra!!!!

  4. Dle primar dar de incapabilul si lingaul de BODO ,care va barfeste si va injura pe la toate colturile ,ce ziceti ne scapati ? ca oricum nu se pricepe la nimic,este o catastrofa si va face doar o imagine proasta,pt ca spune ca primarul a zis sa faca,ceea ce face…stiti ca a incasat anul trecut doar 40% din impozite si taxe? si ca si-a angajat toate pilele si neamurile la DFMT ? ca a desfiintat acum cativa ani Inspectia fiscala,doar ca sa nu mai mearga aia in control pe la tigani si la firmele cunoscutlor lui ? ca-i scuteste pe unii de impozite de ordinul milioanelor de lei, iar oamenilor de buna credinta le trimite somatii pt 10 lei ? afara cu el !

    • Hai sa-ti spun o noutate, NU bodo scuteste de plata impozitelor, ci LEGEA.
      Inspectia fiscala nu s-a desfiintat, s-a desfiintat structura care realiza aceasta activitate intr-un mod defectuos, neprofesionist. Activitatea de inspectie fiscal se desfasoara in continuare.
      Cu siguranta esti unul din fostii angajati care au fost disponibilizati in 2010 si pandesti articole de presa legate de DFMT ca sa postezi commenturi prin care sa te defulezi. Te inteleg din pct de vedere uman. Pornirile tale sunt firesti, insa capacitatea ta de a discerne anumite aspecte de politica fiscala locala lasa de dorit si felicit instantele judecatoresti ca au inteles, atunci cand s-au pronuntata pe actiunile voastre fata de deciziile de eliberare din functie, ca intr-adevar in mod obiectiv si justificat ati fost disponibilizati. Pregatirea voastra profesionala fiind extrem de lacunara.

  5. D-LE Primar v-am votat pt ca a-ti promis curatenie in primarie ,incepand cu secretarul, nu a-ti facut asta, acum stati cu specimenele astea pana la capat.Ceaa ce a-ti spus este perfect valabil ,se poarta oribil cu cetatenii onesti ,dar se pare ca nu avem de ales.

  6. mai Fer tampitel, legea nu scuteste firmele de impozite pe cladiri si terenuri si nici prietenii lu’Bodo…incompetentule,o sa dai tu cu subsemnatul la DNA in curand…sa vedem atunci cat de competent esti…rusine sa-ti fie ca vorbesti asa de fostii colegi…cum ti-a dat Bodo calificativ nesatisfacator nu zici nimic ? dupa prestatia proasta care ai avut-o in fata instantei…referitor la colegii tai dati afara…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.