ExpoMobila Timișoara 2015, unul dintre cele mai mari târguri de mobilă din...

ExpoMobila Timișoara 2015, unul dintre cele mai mari târguri de mobilă din țară. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI

 

 

expo mobila

Camera de Comeț, Industrie și Agricultură Timiș, împreună cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România organizează, în premieră, cea dintâi ediție ExpoMobila Timișoara, care va avea loc între 5 și 8 noiembrie la Centrul Regional de Afaceri și pentru care organizatorii se pregătesc deja intens, astfel încât parteneriatul inițiat în acest an să devină unul tradițional și, încă de la prima ediție, expoziția să devină centrul de întâlnire al producătorilor și exportatorilor de mobilă, al comercianților de echipamente și accesorii în domeniu la care să fie prezent un număr cât mai mare de participanți din întreaga țară.

Până acum, CCIAT s-a implicat în organizarea multor târguri expoziționale de arhitectură, design, amenajări și decorațiuni interioare sau diverse accesorii dar prin expoziția națională de mobilier preconizată în această toamnă, în care a fost ales un partener special, solid și de notorietate, se dorește realizarea cadrului pentru un dialog de business și promovarea firmelor de profil din județul Timiș și din întreaga țară, cu perspective de colaborare îndelungate.


Expoziția, care va prezenta cele mai noi tendințe din domeniul mobilei, dorește să implice cât mai multe firme producătoare de mobilă sau a căror activitate se leagă de industria lemnului. Asociația Producătorilor de Mobilă din România, înființată în 1992, cuprinde peste 400 de firme și a organizat, de-a lungul anilor, numeroase târguri și expoziții de mobilă atât în țară cât și în străinătate, precum cele de la Milano, Köln, Paris, Kiev, Moscova sau Birmingham, care s-au bucurat de apreciere din partea publicului, producția de mobilă românească reprezentând peste 60% din totalul exportului.

Ediția 2015 a ExpoMobila Timișoara aduce, ca element de noutate, un program diversificat de seminarii și conferințe tematice privind construcția și promovarea brand-ului de ramură, pentru o mai bună cunoaștere a mobilei românești, a tehnologiei și designului care o caracterizează. La această expoziție sunt invitați să participe, ca expozanți, în primul rînd producătorii de mobilă din județul Timiș și din cele limitrofe dar și din celelalte zone ale României. Evenimentul este cu atât mai notabil cu cât industria mobilei este unul din cele zece domenii pe care se concentrează activitatea ecomonică a României. De la târgul de mobilă nu va lipsi standul revistei „Mobila”, revista specialiștilor din industria mobilei, „Magazinul Mobilei”, o publicație destinată pieței interne, și Buletinul Informativ al APMR, în paginile cărora se va face și promovarea evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.