Fanii s-au întâlnit cu Iris şi Cristi Minculescu la ProCar – Centrul...

Fanii s-au întâlnit cu Iris şi Cristi Minculescu la ProCar – Centrul Skoda Timişoara. Vezi ce referinţe a primit noua Skoda Superb (P)

0
DISTRIBUIȚI

iris skoda

ProCar – Centrul Skoda Timişoara, de pe Calea Şagului, a fost locul de întâlnire al fanilor cu Cristi Minculescu şi membri trupei Iris, astăzi după-amiază. Îndrăgita formaţie va susţine un concert la Timişoara, în această seară, la Sala Capitol, în cadrul turneului naţional „Din nou împreună”, ce marchează revenirea lui Cristi Minculescu alături de Iris, după trei ani de absenţă. Înainte de concert, cei care iubesc melodiile Iris s-au putut fotografia cu membri trupei, au primit autografe şi le-au adresat întrebări, la ProCar – Centrul Skoda Timişoara.

Turneul legendarei formaţii rock are loc în 14 oraşe din România şi Chişinău, fiind susţinut de SKODA România. De asemenea, noua Skoda Superb – nava amiral a brandului Skoda, va fi la dispoziţia trupei, devenind maşina oficială a turneului naţional Iris şi Cristi Minculescu „Din nou împreună”. Astfel, noul autoturism care atrage toate privirile va merge împreună cu formaţia în peste zece oraşe din ţară. De altfel, trupa Iris a ajuns, astăzi, din Bucureşti la Timişoara cu două maşini Skoda Superb.

„Este o mare bucurie asocierea Skoda şi a ProCar-ului cu această legendă a rock-ului autohton, care este formaţia Iris.


Noul Superb este maşina oficială a turneului Iris şi Cristi Minculescu «Din nou împreună» şi aduce cu sine în prim-plan nava amiral a mărcii Skoda. Noul Superb impresionează printr-un design modern şi atractiv, care rămâne automobilul cu cel mai mare spaţiu interior din clasa sa. Totodată, se caracterizează prin aceste sisteme noi de asistenţă, care conferă utilizatorilor de Superb mai multă siguranţă, mai mult confort, mai multă conectivitate. Conectivitate este acest deziderat al prezentului pe care-l trăim şi toată industria auto este preocupată de el”, a declarat, astăzi, Mihaela Rusu, directorul general al ProCar – Centrul Skoda Timişoara.

Cristi Minculescu a lăudat noua Skoda Superb, la sediul ProCar – Centrul Skoda Timişoara, cu care a călătorit în capitala Banatului, însă doar în calitate de pasager, nu de şofer. „Este o alegere foarte fericită această alăturare. Ce pot să spun este că sunt chiar onorat de un asemenea model, pentru că are toate facilităţile. Nu conduc pentru că-mi place foarte mult viteza şi ar avea şi alţii probleme din cauza asta. Este o maşină de nelăsat pentru altceva”, a explicat Cristi Minculescu.

Noua Skoda Superb este o maşină care atrage privirile cu liniile sale ascuţite şi masculine – mai echilibrată, mai expresivă şi mai emoţionantă ca oricând. Skoda Superb oferă siguranţă fără compromisuri. În cazul unei coliziuni, sistemele de reţinere de ultimă oră, cu până la nouă airbag-uri, o caroserie mai rigidă şi zone de deformare optimizate ţintit oferă cea mai bună protecţie posibilă a ocupanţilor. Designul său expresiv, dinamic şi elegant, tehnologia avansată şi spaţiul interior de neegalat au inspirat clienţii şi au primit cel mai ridicat punctaj atât din partea experţilor, cât şi a mass-media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.