Festivalul Sabotage a fost… sabotat: principalul cap de afiş pentru ediţia din...

Festivalul Sabotage a fost… sabotat: principalul cap de afiş pentru ediţia din acest an nu mai vine. Organizatorii promit „un înlocuitor pe măsură“ VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

whomadewhoOrganizatorii festivalului Sabotage, care va avea loc în perioada 2 – 3 octombrie la Halele Fructus din Timişoara, au anunţat faptul că principalul cap de afiş al ediţiei din acest an, Foreign Beggars, nu vor mai fi prezenţi la această manifestare.

„Suntem în negocieri cu alte două nume, unul dintre acestea urmând să vină în locul celor de la Foreign Beggars. Îi asigurăm pe toţi că va fi un înlocuitor pe măsură. În momentul când vom semna contractul, vom face anunţul cu numele celor care îi vor înlocui“, au declarat organizatorii manifestării.

Deşi se află „scriptic“ la cea de-a treia ediţie, putem considera că în acest an avem parte de prima ediţie „plină“ a unui festival „de-adevăratelea”, care se desfăşoară pe parcursul a două zile şi are parte de două scene, una dedicată artiștilor care vor presta live şi o scenă de party cu seturi susţinute de DJ. „Pentru acest an am pregătit un program cu mai multe genuri muzicale, de la disco la indie – pop până la house, techno şi drum and bass.


Anul acesta avem invitaţi 23 de artişti şi ne aşteptăm la un public între 2.500 şi 3.000 de oameni în ambele zile. Punem accent pe calitatate. La noi nu veţi vedea artişti ca DJ Fresh, pe care îl considerăm prea comercial pentru gusturile noastre“, au declarat organizatorii evenimentului.

Alături de numele – surpriză, care va fi anunţat până la debutul festivalului, Sabotage aduce în Timişoara o serie de nume interesante din mai multe „felii muzicale“. Pe scena unde vor avea loc evenimentele live, melomanii vor putea savura apariţia danezilor de la WhoMadeWho, o formație a pop-experimentală  înființată în 2003. Trio-ul îmbină mai multe influențe muzicale, de la psychedelia anilor ’60 la rock-ul anilor ’70 sau de la disco la electronica anilor ’90. Un alt nume interesant din line – up este elveţianul Kalabrese (pe numele său adevărat Sascha Winkler), care a cucerit melomanii din întreaga lume graţie albumelor Rumpelzirkus şi Independent Dancer şi care va susţine un show live alături de membrii band-ului său, Rumpelorchestra.

Printre artiştii care au mai fost anunţaţi pentru ediţia din acest an a festivalului se numără Max Cooper, Premiesku, Subcarpaţi & Band, On-the-go, Brum, Exit Oz, Open Source Trio, BAB, Punu, Mighty Boogie, Snow, Dudu, Inflex, Ulises, Eduardo, FDK, Cips, Tudor, Subsound Kru şi Tasteful Indiecency. „Vom avea şi alte surprize, o zonă de lounge, o zonă de pop – store şi ne dorim să aducem artişti noi în atenţia timişorenilor şi să promovăm artişti locali. Nu concurăm cu nimeni, vrem să facem un festival cu muzică electronică underground“, au mai precizat organizatorii evenimentului. Sabotage Festival va avea loc la Halele Fructus, iar biletele pentru o zi costă 39 lei, abonamentele valabile pentru ambele zile fiind 69 lei.

2 COMENTARII

  1. calitatea in muzica e o chestie subiectiva. mie mi se par comerciali Kalabrese, Subcarpati, Premiesku samd. fara Foreign Beggars e chiar slab evenimentul asta.
    nu-mi place Fresh, dar un promoter care se delimiteaza de un asemenea artist, nu e profesionist, ci doar un veleitar care pozeaza…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.