Florin Marin, CĂLĂUL Stelei și pe banca lui ACS Poli: ”Am sperat....

Florin Marin, CĂLĂUL Stelei și pe banca lui ACS Poli: ”Am sperat. Dominarea Stelei a fost haotică”. Vezi reacția bucureștenilor după eșecul din Banat

0
DISTRIBUIȚI

POLI STEAUA PRIMA REPRIZA12_resize florin marin

ACS Poli a învins-o în premieră pe Steaua, scor 1-0. A fost al treilea succes consecutiv însă pentru antrenorul timișorenilor, Florin Marin, în duelurile cu echipa campioană. Experimentatul tehnician l-a introdus pe Javi Hernandez în locul lui Zicu pe parcursul jocului iar spaniolul a fost unic marcator în această seară.

Florin Marin își indică în continuare jucătorii ca principali artizani pentru succesele cu roș-albaștrii. După victoriile obținut la cârma Ceahlălului și Oțelului, acesta a reușit să aducă victoria mult dorită împotriva Stelei și de pe banca lui ACS Poli. ”Normal că am sperat până în ultima clipă, am avut situații mari de a înscrie, i-am surprins pe contraatac și mai puteam înscrie.


Dar am suferit la finalizare. Javi e un jucător bun, are calități fizice deosebite, un jucător ofensiv, a contribuit și cu Petrolul la gol. Ei au încercat să construiască. Dominarea Stelei a fost haotică. Am închis bine culoarele și contraatacurile au fost periculoase. Mare parte din merit aparține jucătorilor și merită toate felicitările. Jucătorii au fost pragmatici, au reușit să se impună. Am căutat să le imprim o mentalitate de învingător. Erau rezultatele negative, acum au căpătat încredere… Urmează un joc foarte important, la Voluntari, trebuie să câștigăm jocul, altfel irosim tot ce am făcut bine. A arătat bine azi, Steaua nu a făcut un joc prost, au dominat, dar jucătorii mei s-au organizat foarte bine. Eu spun că a fost un joc cu un ritm bun”, a declarat Florin Marin.

Nicolae Dică: ”A fost o surpriză. Florin Marin a spus că se mulțumea cu un egal”

Cel mai activ om de pe banca Stelei, ”secundul” Nicolae Dică, a vorbit la final despre eșecul cu ACS Poli, pe care îl consideră surprinzător. ”În această seară nu am făcut o partidă foarte bună, ceea ce ne-am propus nu am reușit să punem în practică. Am întâlnit o echipă Poli cu atitudine, cu dorință. Consider că un rezultat de egalitate era mai bun, nu ne mulțumea nici acel rezultat. Nu ne așteptam la o așa execuție, se poate întâmpla la fotbal. Știam că numai pe contraatac sau printr-o execuție pot să ne dea gol. E o echipă care evoluează pe contraatac. Nu vreau să comentez că a fost gol de portar. Pentru mine a fost o surpriză. Am avut o posesie mai bună. Ne-am creat o posesie mai bună. Înainte de joc a spus (n.r. Florin Marin) că se mulțumea cu un egal”, a spus Nicolae Dică.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.