Florin Marin își verifică lotul cu un amical la finele stagiului bihorean....

Florin Marin își verifică lotul cu un amical la finele stagiului bihorean. Cu cine va juca ACS Poli la Oradea

0
DISTRIBUIȚI

ACS-Poli-Bekescsaba-3-1024x576

ACS Poli se află la Oradea într-un stagiu centralizat comandat de Florin Marin pentru a-și cunoaște mai bine jucătorii. Cantonamentul prin care se dorește aducerea întregului lot la același nivel fizic se va încheia sâmbătă, 5 septembrie, cu un amical între timișoreni și formația maghiară Bekescsaba Elore.

Bănățenii se află de trei zile în cantonament la Oradea, acolo unde Florin Marin se va decide totodată și asupra lotului de 25 cu care va aborda campionatul până în iarnă.


Mijlocașul Ovidiu Popescu nu e prezent alături de colegi deoarece a fost selecționat în naționala de tineret. În locul său a fost chemat în pregătire Sebastian Mailat, atacantul transferat recent de la LPS Banatul. În schimb lipsește Cristian Boldea, golgheterul echipei din ediția 2012-13 ar putea pleca de la echipă până la finele săptămânii, altfel, el va evolua doar în ”D” pentru ACS Poli II. Lotul lui ACS Poli aflat la Oradea e format din: Kirschstein, Smaranda și Pap (portari), Belu, Melinte, Scutaru, Cânu. D. Popescu, Neagu, Luchin, Bocșan, Artean, Javi Hernandez, Fernando Llorente, Poparadu, Curtean, Croitoru, Mailat, Zicu, Sarmov, Elek, Bărbuț, Popovici, Goga, Rufino. De remarcat și prezența lui Ianis Zicu, jucător care va reveni probabil cu Steaua.

Stagiul bihorean de pregătire început după victoria cu Chiajna se va încheia pentru ACS Poli cu un joc test împotriva grupării cu care și-a prezentat lotul înainte de Liga I, Bekescsaba Elore. Alb-violeții de peste graniță au cedat cu 2-0 în acel joc de pe ”Dan Păltinișanu”. Nou promovată în NB1 aceasta a avut un start de sezon și mai prost față de timișoreni, cu doar o victorie în șapte partide, în rest eșecuri pe linie și prin urmare poziția de ”laternă” în clasament. Cele două se întâlnesc sâmbătă, de la ora 11, pe arena ”Iuliu Bodola” din Oradea.

Următorul meci oficial al lui ACS Poli va fi pe teren propriu în optimile Cupei Ligii cu Petrolul Ploiești, miercuri, 9 septembrie, de la ora 19.00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.