Florin Marin, la primul joc în care ACS Poli nu marchează cu...

Florin Marin, la primul joc în care ACS Poli nu marchează cu el pe bancă. Ce au spus timișorenii despre remiza albă cu FC Voluntari

0
DISTRIBUIȚI

POLI STEAUA PRIMA REPRIZA12_resize florin marin

ACS Poli a obținut doar un punct pe terenul modestei FC Voluntari. Rezultatul alb nu l-a nemulțumit pe tehnicianul timișorenilor, Florin Marin. Acesta s-a arătat în schimb deranjat de lipsa de organizare din jocul elevilor săi. Scorul egal a fost acceptat la final de ambele combatante.

0-0 în ”Ștefan cel Mare” cu penultima clasată a fost totodată și primul joc fără gol marcat de ACS Poli cu Florin Marin pe bancă. ”Am câștigat un punct, nu sunt foarte mulțumit de joc, nu am avut aceeași consistență ca la jocul cu Steaua. Momente bune, dar în mare parte am avut probleme pentru că ne-am deschis, un joc pe contre.


Nu am fost atât de organizați defensiv. Am greșit în repriza a doua. Până la urmă consider că e echitabil egalul. Jucătorii au fost montați și după victoria cu Steaua. Dar nu îți iese tot timpul”, a declarat Florin Marin la Digi Sport.

Luchin: ”E un rezultat bun”

Căpitanul lui ACS Poli, Srgian Luchin, s-a arătat la rândul său mulțumit cu punctul obținut azi. Una peste alta cred că este un rezultat bun, deși ne doream victoria, cred că am avut și numeroase ocazii, puteam să înscriem, asta este. Gândim pozitiv meciurile următoare. E un rezultat care ne mulțumește până la urmă. Am trecut repede peste victoria contra Stelei, ne gândim la cum arătam în urmă cu trei săptămâni. Știam că urmează meciuri importante, fiecare meci e important. Normal, ne dorim atât în Cupa României să mergem mai departe iar în campionat nu avem voie să facem pași greșiți pe teren propriu. Mă bucur că a revenit Croitoriu, Scutaru, până la urmă ne recuperăm din accidentați. După patru rezultate pozitive avem un moral foarte bun. Ne dorim să prindem, de ce nu, play-off-ul, dar ne gândim pas cu pas”, a spus Srgian Luchin pentru aceeași sursă.

De cealaltă parte nici Flavius Stoican, antrenorul Voluntariului, nu a putut afirma că echipa sa era mai îndreptățită la un succes. ”Păcat că nu am reușit să înscriem și ei avut ocazii. Până la urmă e un punct câștigat, muncit, pe această căldură insuportabilă. Nu știu dacă ne ajută mult un punct. Azi e un lucru îmbucurător că nu am cedat până la capăt… Deși am avut șanse”, a conchis Flavius Stoican.

ACS Poli a acumulat 12 puncte după 11 etape în acest sezon al Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.