Florin Marin nu-și ascunde intențiile ”războinice” pentru meciul de duminică. Cum explică...

Florin Marin nu-și ascunde intențiile ”războinice” pentru meciul de duminică. Cum explică antrenorul lui ACS Poli precedentele sale succese cu Steaua

0
DISTRIBUIȚI

DSCF8707

ACS Poli și Florin Marin se află în fața examenului cel mai important de până acum în Liga I. Timișorenii vor înfrunta duminică Steaua pe teren propriu în fața unui public mai numeros ca e obicei. Tehnicianul bănățenilor are un avantaj moral în fața campioanei prin victoriile obținute în sezonul trecut în fața lor.

Florin Marin consideră că steliștii rămân o forță importantă în ciuda problemelor din acest sezon și va trata jocul ca atare. ”Steaua rămâne o echipă bună, nu a obținut rezultatele așteptate, nici în Europa, dar Steaua rămâne una dintre cele mai bune echipe. Au jucători de calitate. Trebuie gândit bine jocul, să nu suferim la organizare, să fim umili, să jucăm cu agresivitate, să nu comitem erori. Pentru că jucătorii lor ar profita atunci. Jocul îl pregătesc la victorie, dar sigur că și egalul ar fi bun, normal”, a declarat Florin Marin.

Ingredientele enumerate mai sus a răspuns cel poreclit ”Flocea” au fost și cele care i-au adus precedentele victorii cu suferindele Ceahlăul și Oțelul în fața Stelei. ”Ce secrete? Ca să câștigi am spus ce trebuie, e meritul jucătorilor în victoriile cu Steaua, în primul rând.


E o rivalitate între cele două echipe. Unul dintre jocurile importante ale campionatului. Fac apel la suporteri să vină în umăr cât mai mare, avem nevoie de ei. Nu vreau nicio răzbunare, mă leagă amintiri frumoase, nu pot să uit perioada. Am fost jucător, antrenor secund acolo. Sunt problemele clubului Steaua, Steaua trebuie să rămână Steaua, așa a fost cunoscută”, a precizat Florin Marin, stelist în tinerețe.

ACS Poli are și o serie importantă de indisponibil pentru duelul de duminică. Bărbuț e suspendat și alți doi jucători au probleme medicale, în schimb, a revenit de la lotul U21 mijlocașul Ovidiu Popescu. ”E o pierdere Bărbuț, e un jucător de bază, dar am soluții să-l înlocuiesc. Scutaru, Croitoru au prbleme și nu fac parte din lotul cu Steaua, dar am încredere în cei care vor evolua”, a precizat Florin Marin.

”Țiți” Dumitriu pe hârtie

Conform prosport.ro la Steaua nu e nici acum liniște. Massimo Pedrazzini a părăsit echipa astfel că pe hârtie ”principal” va fi Dumitru Dumitriu. Pe bancă va fi însă Mirel Rădoi cel care va conduce de altfel cu adevărat echipa ca tehnician deși nu are licență.

Partida ACS Poli Timișoara – Steaua București se dispută duminică, de la ora 21.00, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, în etapa a X-a a Ligii I. Roș-albaștrii ocupă deocamdată locul 5 cu 16 puncte iar bănățenii sunt pe 11 cu doar opt puncte adunate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.