Focuri de armă la frontiera de vest a țării. Ce s-a întâmplat

Focuri de armă la frontiera de vest a țării. Ce s-a întâmplat

2
DISTRIBUIȚI

pistol tragere

Polițiștii de frontieră timișeni au fost nevoiți să facă uz de armă, azi-noapte, la frontiera cu Serbia. Ei au apelat la armele din dotare pentru a prinde un traficant de țigări din Cluj. Acesta transporta 18 colete, în care se aflau aproximativ 12.500 pachete de ţigări marca Marble.


Contrabandistul de 31 de ani s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă si trecere ilegala a frontierei de stat.

„Noaptea trecută în jurul orei 3.00, la SPF Deta, s-a efectuat o acțiune pentu combaterea contrabandei cu produse accizabile. Patrula a observat un bărbat care transporta dinspre Serbia spre România, peste frontieră, colete voluminoase. Oamenii legii au încercat să îl oprească pe individ, însă, pentru că acesta a ignorat somațiile verbale, au fost trase în plan vertical trei focuri de avertisment, transmite Poliția de Frontieră. Persoana în cauza nu s-a oprit și a căzut într-un șant în fâșia de protecție a statului. Polițiștii de frontieră au acordat primul ajutor și au chemat ambulanța care l-a transportat pe bărbat la spital pentru investigații medicale”, transmite Mihaela Leș, ofițerul de presă al Poliției de frontieră.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.