Formaţia The Limit Club aduce o porţie de rock „made in USA”...

Formaţia The Limit Club aduce o porţie de rock „made in USA” la Timişoara. Când are loc concertul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

thelimitclubAmatorii de muzică rock sunt aşteptaţi în data de 23 septembrie la un concert inedit, care îi va aduce în faţa timişorenilor pe muzicienii americani The Limit Club, o formaţie din Phoenix (Arizona), evenimentul urmând să se desfăşoare cu începere de la ora 21.30 la Tam Tam.

Americanii îmbină cu o deosebită măiestrie elemente de psychobilly, punk rock şi darkwave şi au efectuat o sumedenie de turnee pe coasta de vest a Statelor Unite Ale Americii.


Muzicienii au la activ trei release-uri independente, printre acestea numărându-se „This Is Cutthroat Business” (2011) sau „Wild Four” (2014), acest material discografic din urmă găsindu-se sub formă de vinil, în ediţie limitată.

Trupa este formată din Nick Feratu (voce, chitară), NickDave (voce, bass), Juan Carlos (voce, tobe) şi Monty O’Blivion (voce, chitară). Turneul lor de aniversare a zece ani de existenţă în Europa a debutat în Germania în data de 3 septembrie şi a continuat în țări ca Franţa, Austria, Slovenia, Germania sa, Ungaria şi Croaţia.

Concertul din Timişoara este singura apariţie în România pentru muzicienii americani, iar biletele de intrare costă 10 lei. În deschidere cântă timișorenii de la Grave for Sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.