Georgi Sarmov, titular în victoria cu Steaua după un debut nefast la...

Georgi Sarmov, titular în victoria cu Steaua după un debut nefast la ACS Poli. Ce a spus despre motivația timișorenilor împotriva campioanei

0
DISTRIBUIȚI

sarmov (3)

ACS Poli a obținut duminică cea mai răsunătoare victorie a sezonului, 1-0 cu Steaua București. Printre artizanii succesului s-a aflat și bulgarul Georgi Sarmov, mijlocaș care părea în vară un transfer ratat după primele evoluții ale timișorenilor. Mijlocașul de 30 de ani a explicat că a avut nevoie de timp pentru a se recupera fizic după o accidentare și a vorbit totodată de motivația mare avută de timișoreni în meciul cu deținătoarea titlului.

Sarmov a revenit ca titular în echipa bănățeană după ce la precedentul meci din Liga I nu figurase în lot. ”Am câștigat cu Steaua, a fost un meci dificil pentru noi, e una dintre cele mai bune echipe din România. Am avut multe șanse să marcăm și cred că am câștigat meritat cele trei puncte care sunt importante pentru noi, pentru viitorul nostru. Acum mă simt mult mai bine pentru că am venit după o operație care m-a ținut mult timp pe margine. Nu jucasem de mult timp, am nevoie de mai mult timp. Acum mă simt mai bine fizic”, a declarat Georgi Sarmov.

Bulgarul părea la un moment dat scos din calcule după ce nu evoluase nici cu Viitorul. ”A fost o problemă dar nu vreau să vorbesc despre asta”, a precizat Sarmov.

POLI STEAUA PRIMA REPRIZA01_resize

”Dacă nu ești motivat împotriva Stelei, atunci împotriva cui?”

Fostul internațional a revenit în echipa antrenată acum de Florin Marin mai întâi în partida cu Petrolul din Cupa Ligii, încheiată tot cu scorul de 1-0.


Acesta a explicat și cum s-au motivat jucătorii înaintea ultimului duel, când porneau cu șansa a doua. ”Ca fiecare antrenor a încercat să schimbe ceva, am muncit și am știut ce vrea de la noi. Înainte de meciul cu Steaua ne-a spus lucruri normale. Dacă nu ești motivat împotriva Stelei, atunci împotriva cui? Jucătorii de fotbal se motivează mai bine cu cluburile importante. Cu siguranță vom fi motivați cu Voluntari, vrem cele trei puncte”, a mai spus Georgi Sarmov.

Vineri, de la ora 18.30, ACS Poli evoluează pe terenul lui FC Voluntari, singura trupă rămasă fără victorie în Liga I. ”Vineri avem un joc care cred că e și mai important pentru că nu e ușor, sper să câștigăm din nou. Și ei sunt, precum Timișoara, o echipă nou promovată, ne vom informa asupra lor în următoarele zile. Luăm jocurile pe rând, ei nu au câștigat, dar cu noi e un alt meci. Fiecare poate câștiga cu fiecare, e puțin dificil, trebuie să fim concentrați, să respectăm această echipă și vedem ce se va întâmpla”, a conchis Georgi Sarmov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.