Cum a ajuns firma Confort a Elenei Udrea şi a lui Dorin...

Cum a ajuns firma Confort a Elenei Udrea şi a lui Dorin Cocoş. Vezi ce spune Georgică Cornu despre relaţia cu PDL VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

udrea, ostaficiuc, popoviciu mic 1 p

Omul de afaceri Georgică Cornu nu a avut niciodată vreo legătură cu PDL sau cu vreun alt partid. Mai mult, toate contractele obţinute de acesta în vremea administraţiilor PDL au fost obţinute perfect legal şi nu prin intermediul unor înţelegeri. Acesta sunt asigurările pe care omul de afaceri le-a dat moderatorului emisiunii PRESSALERT LIVE în această seară.

În legătură cu relaţiile sale cu Constantin Ostaficiuc fost preşedinte al PDL Timiş şi al Consiliului Judeţean Timiş, Cornu a declarat că „faptul că Confort a avut lucrări la Arad, la Caraş sau în Timiş n-are nicio legătură, m-au băgat pe mine în faţă. Eu cu Ostaficiuc nu am avut nicio relaţie. Ne-am întâlnit, fie a fost la topul firmelor, sau a venit cineva de la Bucureşti, poate vreun ministru, fie am fost la nunta fiicei domnului Ostaficiuc.


La întâlnire de partid nu am fost, la centrul de afaceri m-am întâlnit cu toată lumea, cu domnul Boc, cu domnul Tăriceanu. Domnului Boc i-am spus să oprească hoţia din România. A fost şi domnul preşedinte Băsescu şi i-am primit la Centrul de Afaceri. Cu ce am greşit? Nu am fost la întâlniri de partid, nu am fost la mese cu nimeni”. Deşi sunt fotografii în care Cornu apare în primul rând alături de Ostaficiuc şi Alin Popoviciu la întâlniri ale PDL, omul de afaceri a negat vehement.

Mai mult, acesta a avut propria explicaţie despre cum s-a ajuns să se spună că firma Confort ar fi aparţinut în realitate celebrilor Dorin Cocoş şi Elena Udrea, pe vremuri soţ şi soţie. Cornu a spus că totul a pornit după ce firma Confort a câştigat licitaţia pentru deponeul de la Ghizela. „Când această licitaţie trebuia să fie adjudecată de la PDL a venit doamna ministru de la Ape, Sulfina Barbu, care am înţeles că i-a dat domnului Ostaficiuc un bileţel cu firma care trebuia să câştige licitaţia. La care Ostaficiuc, ca să scape de ea, i-a spus că a câştigat firma Confort, care este firma lui Dorin şi Elena”, a declarat Cornu. Acesta a afirmat că ulterior i-ar fi reproşat, spunându-i „băi, domnu Ostaficiuc, mi-ai făcut cel mai mare rău”.

Mai mult, acesta spune că, deşi este cercetat în trei dosare penale pentru evaziune fiscală, rămâne preşedinte al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş „din normalitate”.

2 COMENTARII

  1. Cat de mitocan poate sa fie acest individ..întrebarea e când Băsescu era în parcul rozelor în puloverul mov…oare cornu georgica nu era în vesta portocalie PDL. ..alături de Jabri și Olari Ion…ce cretin tupeist..mizerie de om

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.