Grătar cu iz caritabil pus la cale de IT-iştii timişoreni. Vezi ce...

Grătar cu iz caritabil pus la cale de IT-iştii timişoreni. Vezi ce formaţii au urcat pe scenă FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2074465743">

banatit (96)Miercuri seara, La Căpiţe, membrii comunităţii IT din Timişoara s-au adunat la un inedit „Early Autumn Barbeque”, eveniment care a avut şi o latură caritabilă, căci banii strânşi în urma acestei acţiuni au fost donaţi Florinei Gogiuman, o tânără care se luptă cu grave probleme de sănătate.

La faţa locului, spectatorii au avut parte de recitaluri cu formaţiile A.L.L. Friends Band, Virgula şi Poşta Mare plus o serie de alte acţiuni care au făcut deliciul celor prezenţi, iar din meniu n-au lipsit nici grătarele sau gulyas-ul.

„E un eveniment care începe să devină o tradiţie. Este un eveniment de networking care are şi o latură caritabilă pentru o colegă de-a noastră, care are nevoie de sprijinul material al nostru. În Timişoara avem 37 de mini – comunităţi dedicate celor care activează în IT iar Banat IT organizează frecvent activităţi de wekend sau hackathon-uri. Avem şi o serie de activităţi în care oferim educaţie în domeniul programării. La evenimentul de astăzi avem o tombolă şi o licitaţie şi sperăm să strângem aproximativ două mii de euro pentru colega noastră. În beneficiul ei am mai făcut câteva acţiuni: de exemplu multe programatoare au făcut prăjituri pe care le-au vândut colegilor lor şi s-au strâns şi de aici mulţi bani. Încercăm, să fim alături de Florina“, ne-a declarat Radu Ticiu, preşedintele asociaţiei Banat IT.

Foto: OnVisionPhotography

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.