Grindeanu către TSD Timiş: „Suntem prieteni, mergem unde vreți la chefuri, la...

Grindeanu către TSD Timiş: „Suntem prieteni, mergem unde vreți la chefuri, la discoteci, dar când vine vorba de partid contează un singur criteriu: munca”. Cine a fost candidatul unic UPDATE Echipa de conducere

0
DISTRIBUIȚI

 

sorin-grindeanu-3

Scrutin fără emoții la TSD Timiş, unde Alfred Simonis a candidat singur pentru şefia fomaţiunii de tineret. La eveniment au luat parte peste 500 de delegaţi şi invitaţi ai TSD din Cluj sau Hunedoara. De departe cel mai sobru, a fost şeful PSD Timiş, Sorin Grindeanu, care a spus că „deşi Freddy aşteaptă laude pentru activitea sa, la nivelul PSD anul viitor nu este unul de relaxare, ci unul plin de muncă” şi că adevăratele rezultate ale muncii lui Simonis se vor vedea abia atunci.

„Aveţi în spate o mare responsabilitate, responsabilitatea de a menţine PSD Timiş la fel de puternic aşa cum a fost ţinut până acum şi îl felicit pe Cătălin Tiuch pentru tot ce a făcut în anii trecuţi și sper, și ştii Freddy că mă țin foarte bine de cuvânt, că vei avea organizații de tineret active în toate organizațiile județului Timiș. Suntem prieteni, mergem unde vreți la chefuri, la discoteci, dar când vine vorba de partid contează un singur criteriu: munca. Veți avea o mare responsabilitate în ceea ce înseamnă TSD Timişoara”, a spus Grindeanu. acesta a comentat şi că nu este de acord cu desfiinţarea TSD la nivel naţional.

Romanița Jumanca, președintele OSFD Timiș, le-a transmis tinerilor să aibă încredere în forțele proprii și să nu ezite să caute oamenii din organizații pentru a le prezenta idei, propuneri sau subiecte.

Președintele TSD la nivel național, Mihai Sturdzu, a încurajat tinerii să se exprime în mod liber și să nu lupte pentru funcții, ci să încerce fiecare să devină prin sine mai bun.


La rândul său, Cătălin Tiuch, fost președinte al TSD Timiș, a ținut să mulțumească generației din care face parte Sorin Grindeanu menționând că aceştia au dezvoltat TSD la nivel de structură puternică.

După ce le-a făcut tinerilor o mică prezentare a activităţii sale, Simonis a spus că „am reuşit să ne punem la masa seniorilor şi am ajuns în multe momente să lovim cu pumnul în masa seniorilor, când aceştia ne nedreptăţeau. Am demonstrat că TSD are curaj, atât în interiorul partidului, dar şi în exterior, luptele noastre cu primarii sau apariţiile în media sunt la nivelul organizaţiilor de seniori, ceea ce nu e uşor de făcut. Simonis a vorbit şi despre incompetenţa primarului Robu , pe care l-a condamnat public pentru modul în care coduce Timişoara. Pe scurt, Simonis a rezumat spiritul TSD pri sintagma „vremurile se schimbă”. În scurt timp cei 500 de delegaţi vor intra la vot.

UPDATE „Le mulţumesc colegilor mei pentru încrederea acordată. Îmi doresc să fim o echipă unită, să arătăm că avem atitudine şi forţă. Dar, mai important, eu vreau ca anul viitor TSD Timiş să aibă minim un ales local în fiecare comună, oraş şi municipiu din judeţ, fie că vorbim de consilieri locali, municipali, judeţeni sau primari. Resurse avem, nu ducem lipsă de oameni de calitate”, a declarat preşedintele TSD Timiş, Alfred Simonis, după ce a fost reales.

Din echipa alături de care va conduce Simonis fac parte şi Dan Redac, preşedinte executiv, Ionuţ Dumitriu prim-vicepreşedinte şi Miruna Sav secretar executiv. Comitetul Executiv Judeţean este completat de vicepreşedinţii Bianca Vinţan, Darius Lazea, Cristian Galescu, Andra Buduran, Bogdan Boambă, Alexandru Bociu, Iasmin Zarici, Cristian Dolecek, Alexandru Anton, Petru Străin şi Silvia Luca. Au fost aleşi şi membri în Comitet: Athalvin Lupu, Alexandru Moldovan, Abel Ţucu, Alin Lăpădatu, Daniel Ionaş, Laura Corpaş, Alin Cimponeriu, Radu Popiţă, Lavinia Benga, Dorian Chişiţă, Cristina Serbescu, Bogan Salmoşan, Flavius Cionca, Ştefania Dada, Cristina Enuică şi Larisa Bagiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.