Impact devastator între un BMW și un Citroen lângă un echipaj al...

Impact devastator între un BMW și un Citroen lângă un echipaj al Poliției Rutiere. Vezi cine a fost de vină GALERIE FOTO şi VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-133975426">

IMG_6775

Un accident grav de circulație s-a produs, aproape de miezul nopții, în intersecția de la Punctele Cardinale din Timișoara, lângă un echipaj al Poliției Rutiere. Un Citroen, care venea de pe strada Popa Șapcă a intrat în intersecție pe culoarea galbenă și a lovit din lateral un BMW care venea dinspre Take Ionescu. „Am stat la semafor. S-a făcut verde. Mai erau două maşini cu mine. Cele două maşini au făcut dreapta, eu am mers în faţă. Am trecut verde plin şi a venit din lateral cu Citroenul. Era în paralel cu un domn cu un Audi. Domnul acela cu Audi a oprit, a frânat şi el a trecut pe lângă Audi cu Citroenul. Aş vrea să dau de şoferul cu Audi-ul să dea declaraţie cum s-a întâmplat”, a povestit şoferul BMW-ului înmatriculat în Gorj.

Impactul a fost unul devastator – motorul Citroen-ului s-a făcut armonică, iar BMW-ul a fost proiectat pe scuarul din apropiere şi s-a oprit în nişte stâlpi de metal aflaţi în apropierea staţiei de troleibuz. Cum i s-a spart motorul în urma impactului, BMW-ul a lăsat o dâră de ulei pe iarbă şi pe şosea, desenând practic traiectoria pe care a urmat-o în urma ciocnirii. Ambele maşini sunt daună totală. Şoferul Citroen-ului, în vârstă de 32 de ani, a fost rănit şi cu greu scos dintre fiarele contorsionate, în prima fază cei prezenţi crezând că a murit. Acesta şi pasagerul din dreapta au fost transportaţi de ambulanţe la Spitalul  Municipal din Timişoara.

Poliţia Rutieră a ajuns la locul incidentului în doar câteva secunde pentru că în momentul impactului un echipaj era pe celălalt sens, venind dinspre piaţa Mărăşti, şi aştepta la semafor să se facă verde. Circulaţia în zonă a fost deviată până s-au efectuat cercetările la faţa locului. Ambii şoferi aveau alcoolemie zero.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.