IMPACT frontal între un tramvai și o mașină, lângă stația Cluj din...

IMPACT frontal între un tramvai și o mașină, lângă stația Cluj din Timișoara. Ce gest stupid a făcut șoferul FOTO

13
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1823566847">

accident cluj

Accident, petrecut în urmă cu puțin timp lângă stația Cluj. Un tânăr la volanul unui Audi cu numere de Mehedinți a vrut să iasă de pe strada Contanța, ca să intre pe strada 1 Decembrie, pe unde circulă tramvaiul. Tânărul nu s-a asigurat, iar tramvaiul care circula pe linia 6 l-a lovit în partea frontală. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar călătorii au tras o sperietură groaznică din cauza zgomotului produs la impact.

Traficul nu este blocat în zonă.

13 COMENTARII

  1. Este al 2-lea accident pentrucut in aceasta intersectie in curs de 30 de zile . Intersectia nu are vizibilitate deloc, trebuie sa iesi cu botul masinii pana pe linia tramvaiului pentru a avea vizibilitate. Nu exista oglina, doar foarte multi boscheti, garduri, si alte obicte care impiedica vizibilitatea asupra liniei de tramvai .
    Stai linistit draga soferule te costa in jur de 1500 2000 de euro reparatiile la masina, nu e vina ta e vina celor de la primarie si a celor de la trafic pentru ca nu fac nimic legat de aceasta intersectie .

    • Ma-ta este scarboaza ca te-a facut pe tine, banatean retardat, eu sunt oltean stau in zona aia si nu am facut nici un accident, si da am propriul apartament nu stau ca tine, timisorean cu mama si tata pana la 35 de ani.
      Am vazut atatea zeci de masini de TM facand accidente mult mai retardate, nu ne mai catalogati pe toti doar pt ca va suntem sefi la locurile de munca.

  2. mda..mediocrii,numere de oltenia..imediat sariti.Vedeti-va de clanurile voastre..accidente de genu’,se intampla zilnic.
    va saluta un alt oltean 😉

  3. Comentati si voi sa va aflati in treaba, cititori de duzina … Nu inteleg de ce trebuie sa generalizati de fiecare data cand se intampla ceva. E frumos sa comentezi din spatele monitorului, sunt curios ce petarde de soferi sunteti voi in trafic …

  4. Nu mai comentați aiurea că e oltean băiatul că e bănățean si crescut printre ei..doar mașina e înscrisă pe MH pentru ca e din Orsova . Vedeți-vă de treaba voastră și nu mai adresați jigniri că putea sa vi se întâmple și vouă !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.