Încă o reprezentație pentru spectacolul Teatrului Național care se va juca de...

Încă o reprezentație pentru spectacolul Teatrului Național care se va juca de două ori cu casa închisă. Cum puteți achiziționa bilete

0
DISTRIBUIȚI

meteorul repetitii11_resize

Teatrul Național din Timișoara a programat, azi, o nouă reprezentație a spectacolului Meteorul, tot în avans de premieră. Spectacolul se va juca vineri, pe 25 septembrie, de la ora 19,00, la Sala 2. Biletele puse în vânzare la spectacolul programat suplimentar, sâmbătă, 26 septembrie, s-au epuizat în numai patru zile, astfel că managementul Naționalului a decis să mai programeze, suplimentar un spectacol.

„Revenim cu informatii noi privind spectacolul Meteorul de Fr.


Dürrenmatt, noua producție a Teatrului Național din Timișoara. Dacă acum câteva zile Naționalul anunța programarea unei reprezentații suplimentare în data de 26 septembrie, datorită epuizării biletelor la premiera de duminică, 27 septembrie, iată că acum anunță o a treia reprezentație, vineri, 25 septembrie, dat fiind că și biletele pentru al doilea spectacol s-au terminat. Este o realizare extraordinară pentru Teatrul Național care, după ce anul trecut cucerea publicul pe muzica lui Astor Piazzolla, confirmă, prin acest spectacol de teatru al unui mare dramaturg al secolului XX, întâlnirea câștigată cu spectatorii săi, o relație de încredere reciprocă pe care a clădit-o pas cu pas în ultimii 10 ani. Teatrul Național face publicului său această reverență, triplând numărul de reprezentații al primului spectacol al stagiunii 2015-2016”, transmite Codruța Popov, secretarul literar al Naționalului.

Biletele s-au pus în vânzare astăzi la ambele agenții ale Teatrului Național (Agenția „Mărășești, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, în Parcul Civic, orar marți – duminică, între orele 11-19) și online, pe www.tntimisoara.com. (Foto: Adrian Pîclișan / TNTm)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.