INEDIT Cerere în căsătorie pe stadionul „Dan Păltinişanu”, la pauza meciului ACS...

INEDIT Cerere în căsătorie pe stadionul „Dan Păltinişanu”, la pauza meciului ACS Poli – Steaua. Cine a avut parte de o asemenea surpriză şi ce a răspuns FOTO

1
DISTRIBUIȚI

cerere in casatorie03_resize

Surpriză totală pentru o timişoreancă, medic pe o ambulanţă prezentă pe stadionul „Dan Păltinişanu”, în această seară. În faţa a mii de oameni, Daniela Cocoş, femeia din Timişoara care a învins moartea în urmă cu un an, a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Alex Ştefănescu. Totul s-a întâmplat în pauza meciului dintre ACS Poli şi Steaua.

După ce jucătorii de la Timişoara Saracens au intrat pe teren cu trofeul câştigat la prima ediţie a Cupei Regelui la rugby, a urmat un dans al majoretelor, la finalul căruia una dintre dansatoare a mimat un leşin în mijlocul terenului.


Totul a fost regizat astfel încât Daniela Cocoş, împreună cu alţi medici să intre pe teren pentru a-i acorda îngrijiri medicale majoretei. „Am mari emoţii”, a spus Alex Ştefănescu înainte de a intra pe teren, îmbrăcat fiind la patru ace.

Chiar în timp ce Daniela încerca să o ajute pe dansatoare, Alex a surprins-o cu inelul. Bărbatul s-a pus în genunchi şi a întrebat-o dacă vrea să se căsătorească cu el, iar răspunsul a fost „DA”. Cei doi îndrăgostiţi au ieşit de pe teren de mână, în aplauzele oamenilor prezenţi pe stadion să urmărească meciul de fotbal.

20150913_215418

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.