Informatica Timișoara a rezolvat o nouă ecuație în Liga I la futsal:...

Informatica Timișoara a rezolvat o nouă ecuație în Liga I la futsal: victorie la Chiajna. Care sunt jucătorii bănățenilor selecționați la lotul național

0
DISTRIBUIȚI

Informatica KSE (7)

Noul club de futsal de top din Timișoara, CS Informatica, a obținut al doilea succes din două în acest sezon. Robert Lupu și compania au câștigat, aparent mai greu decât era de așteptat, și pe terenul Concordiei Chiajna, scor 4-2 (2-1). Patru jucători ai bănățenilor se alătură echipei naționale a României, care pregătește meciul cu Ungaria.

După succesul salutar obținut acasă în prima rundă, scor 4-1 cu Tg.


Secuiesc, pentru noii ”alb-violeți” a sosit azi vremea primei partide în deplasare. Informatica a fost relaxată și a condus cu doar 2-1 la pauză. Al-Ioani a țintit bara la acest scor iar Janjic l-a copiat când tabela indica 4-2 în Ilfov pentru Informatica. Bănățenii au avut din nou multe ratări, dar golurile înscrise, trei de către Ioan Al-Ioani și unul de către Florin Matei, au fost suficiente pentru cele trei puncte.

Relaxare pe ”Arena Națională”

Lotul timișorean a fost prezent în corpore aseară la București la jocul seniorilor din preliminariile CE 2016. A fost însă doar un 0-0 palid între România și Grecia, fapt care nu a stârnit imaginația lui Janjic și compania. CS Informatica dă nu mai puțin de patru jucători lotului național de futsal. Vlad Iancu, Ion Al-Ioani, Robert Lupu si Florin Matei fac parte din lotul României pentru barajul cu Ungaria.

Barajul în dublă manșă pentru calificarea la Euro este programat pe 15 și 22 septembrie 2015. Turneul final din Serbia se va desfășura în perioada 2-13 februarie 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.