Invitaţi speciali la concertul de lansare a albumului „Timişoara Sacra Fame”. Ce...

Invitaţi speciali la concertul de lansare a albumului „Timişoara Sacra Fame”. Ce spun autorii despre spiritul orașului FOTO si VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1989575493">

lansarealbum (11)Muzicianul timişorean Radu Stoica, care în viaţa de zi cu zi este managerul economic al Tribunalului Timiş, a realizat un proiect amplu, dedicat oraşului Timişoara, alături de câţiva prieteni de suflet, albumul numit „Timişoara Sacra Fame” propunându-şi să reamintească tuturor celor interesaţi că „spiritul Timişoarei n-a murit“.

Lansarea acestui proiect a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în Sala Multifuncţională a Consiliului Judeţean Timiş şi le-a prilejuit spectatorilor un concert care a beneficiat şi de apariţia unor invitaţi speciali. Concertul a avut în program lansarea albumului şi a videoclipului Timişoara Sacra Fame – Radu Stoica şi Trupa Vest.

Prezentarea evenimentului a fost realizată cu sprijinul actorului de la Teatrul Naţional Timişoara, Claudiu Dogaru. În prima parte a programului într-o formulă clasică, la violoncel Anca Lăzărescu şi la vioară Francesca Modovan, împreună cu Stoica Radu la chitară acustică şi voce au interpretat melodiile „Tablou de iarnă” şi „Destin” de pe acest album. Ca invitat special a serii a fost cooptat împreună cu trupa Vest, Valeriu Lucu Iocşa, care a destins atmosfera cu o frumoasă interpretare vocal – instrumentală. În partea a doua a programului, publicul a avut ocazia să urmărească în premieră videoclipul „Timişoara Sacra Fame”, la a cărui realizare si-au adus o importantă contribuţie cu filmări Dalibor Miovan, precum şi George Găină – filmări şi montaj – şi nu în ultimul rând Casa de Discuri SC Electro Record.

Partea a treia a programului a continuat cu un concert live susţinut de trupa Vest, în clasica componenţă de aproape 15 ani, Lajos Varadi Eduard, chitară solo – voce, Ioan Puiu Popa percuţie, Screciu Viorel ghitară – voce, Marcu Horia chitară bass – voce şi Radu Stoica chitară armonie – voce. În finalul programului Trupa Vest a avut şi un invitat surpriză în persoana caricaturistului şi umoristului Emeric Vamos, care a creat o atmosferă destinsă şi plină de voie bună, mult gustată de public.

„Acest concert, albumul muzical, precum şi filmul Timişoara Sacra Fame, se doreşte a constitui un mic aport la renaşterea spiritului Timişoarei prin cultură, spirit care a animat şi sperăm să anime şi în continuare multe generaţii de timişoreni“, ne-a declarat Radu Stoica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.