Iubitorii mersului pe două roţi din Timişoara, aşteptaţi la ultima plimbare în...

Iubitorii mersului pe două roţi din Timişoara, aşteptaţi la ultima plimbare în natură din acest an. Care este traseul

0
DISTRIBUIȚI

verde pentru biciclete

Ploaia de duminica trecută a amânat ultima tură ciclistă bănăţeană din acest an organizată de „Verde pentru Biciclete”. Astfel, organizatorii anunţă că cea de-a şasea plimbare în natură va avea loc duminică, 27 septembrie, fiind realizată împreună cu Direcţia de Sănătate Publică Timiş.

Ca de obicei, punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Platforma Timco, la ora 10.30. De la ora 11.00, participanţii vor porni pe traseul Platforma Timco – Calea Circumvalatiunii – Bd.


Republicii – Bd. Regele Ferdinand 1 – Bd. V. Parvan – Str Cluj – Str. Aries – Bd. Dr Iosif Bulbuca – sens AEM – Str. Venus – Calea Urseni – Urseni – Uliuc – Lunca Timișului – dig – Șag – Lunca Timișului – popas Complex Flonta (Giroc). Lungimea traseului este de aproximativ 60 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ cinci ore.

Traseul este accesibil doar bicicletelor mountainbike corespunzător echipate şi se recomandă purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. De asemenea, participanţii sunt rugaţi să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci și protecție solară. Această tură bănățeană este ultima dintr-o serie de şase care au avut loc în acest an. „Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă”, transmite „Verde pentru Biciclete”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.