„Jocuri periculoase”, noul spectacol Lord Of The Dance, ajunge la Timişoara. Cât...

„Jocuri periculoase”, noul spectacol Lord Of The Dance, ajunge la Timişoara. Cât costă biletele VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

dangereous gamesCel mai apreciat spectacol de dans din lume, Lord of the Dance, ajunge în Timișoara cu o nouă și impresionantă reprezentație, numită „Dangerous Games”.

După peste 20 de ani de succes în întreaga lume, Michael Flatley vine în fața publicului internațional cu o nouă producție, rezultat al muncii de peste două decenii a inegalabilului dansator.

De data aceasta, americanul de origine irlandeză prezintă o abordare inedită și neașteptată, în care coregrafia, efectele vizuale și luminile ne vor introduce într-o lume mitică și captivantă. „Dangerous Games”, produs de Michael Flatley, prezintă o nouă abordare din toate punctele de vedere a spectacolului. Pentru noul show au fost păstrare câteva dintre numerele celebre din „Lord of the Dance”, însă grandioasei reprezentații i-au fost adăugate proiecțiile holografice 3D, un sistem ce combină iluziile optice cu tehnologiile de ultim moment, pentru a crea efecte vizuale tri-dimensionale, oferind spectatorilor o experiență unică.

„Ne vom bucura de o coregrafie spectaculoasă, aparte, dar și de momente artistice de excepție, deoarece pe lângă zecile de campioni la dans care vor fi prezenți pe scena de la Timișoara, cântăreața Nadine Coyle va juca rolul zeiței Erin și îi va încânta pe cei prezenți la eveniment.


«Dangerous Games» se anunță a fi spectacolul toamnei în România. Un show unic prin intermediul căruia cei prezenți vor avea posibilitatea, pentru câteva ore, să fie introduși în mitica atmosferă irlandeză”, spun organizatorii acestui spectacol.

Evenimentul va avea loc în data de 11 octombrie, la Sala „Constantin Jude”, începând cu ora 20.00. Intrarea se va putea face începând cu ora 19.00. Biletele pentru acest spectacol sunt cuprinse între 100 şi 350 lei şi pot fi achiziționate de la standul „Lord of the Dance” din Iulius Mall (în faţă la Auchan) sau online pe: www.bilete.ro / www.eventim.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.