Jurnalista Brînduşa Armanca, nemulţumită că primarul Nicolae Robu nu primeşte cetăţenii în...

Jurnalista Brînduşa Armanca, nemulţumită că primarul Nicolae Robu nu primeşte cetăţenii în audienţe. Ce spune despre Casa Muhle

0
DISTRIBUIȚI

brandusa armanca 21

Jurnalista Brînduşa Armanca, invitată în această seară în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, nu are o părere prea bună despre instituţiile publice. Printre acestea se numără şi Primăria Timişoara, asta după ce a aflat că Nicolae Robu nu vrea să primească cetăţenii în audienţă pentru a le asculta nemulţumirile.

„Instituţiile noastre sunt extrem de slabe. Mă refer aici şi la cele de control. De exemplu, reclami că într-un loc este o construcţie ilegală şi ţi se spune că legea nu ne permite să intrăm să vedem, dacă nu ne lasă proprietarul.


Atunci ar trebui desfiinţată acea instituţie, pentru că nu e nevoie de ea. La fel şi la primărie. Orice sesizare faci, nu primeşti niciun răspuns. Iar dacă primeşti, este unul de-a dreptul haios, din care tu nu înţelegi nimic”, a explicat Brînduşa Armanca.

Jurnalistul timişorean a vorbit, în cadrul emisiunii din această seară, şi despre societatea civilă, despre care spune că nu prea există. „Societatea Timişoara a avut un rol important în foarte multe lucruri. Este adevărat, nu prea avem societate civilă, nu a fost stimulată chestia asta. Cred că cetăţenii nu sunt încurajaţi să facă lucrurile astea, sunt descurajaţi. Am aflat că primarul Nicolae Robu nu are audienţe, nu există zi de audienţe la primarul Timişoarei. Deci, cine vrea să se înscrie, nu poate s-o facă”, a precizat profesorul universitar, care a aflat de la moderatorul emisiunii că, totuşi, Nicolae Robu ţine audienţe online, pe Facebook.

Brînduşa Armanca este nemulţumită de faptul că deşi a fost depusă, anul trecut, o cerere prin care s-a solicitat să-i fie acordat titlul de cetăţean de onoare al Timişoarei, post-mortem, lui Oscar Berger, aceasta a fost ignorată. De asemenea, jurnalistul timişorean a mai precizat că are o mare insatisfacţie – unul dintre cele mai frumoase imobile din oraş, Casa Muhle, nu a fost cumpărată de autorităţi şi transformată în muzeu al rozelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.