Loteria bonurilor fiscale: au fost anunțate data și valoarea câștigătoare pentru luna...

Loteria bonurilor fiscale: au fost anunțate data și valoarea câștigătoare pentru luna august

0
DISTRIBUIȚI

bonuri fiscale click

La această extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 — 31 august 2015. Fondul total de premiere este de un milion de lei.

Bonurile fiscale emise în data de 5 august, cu o valoare de 320 de lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de astăzi.


„Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii”, menționează MFP într-un comunicat, citat de Agerpres.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Prima, duminică 20 septembrie, când se extrage valoarea bonului câștigător și ziua în care a fost emis, iar a doua, în cazul în care numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, care constă într-o nouă extragere, pentru determinarea celor 100 de bonuri câștigătoare.

Regulamentul a fost modificat după ce, la extragerea din aprilie au fost aproape 18.000 de câștigători, iar premiul care a revenit fiecăruia a fost de doar 56 de lei.

Ministerul Finanțelor Publice a stabilit fondul de premiere pentru Loteria bonurilor fiscale la un milion de lei pentru fiecare din extragerile lunare din perioada august-decembrie 2015, potrivit unui proiect de Ordin al ministrului Finanțelor postat pe site-ul instituției.

Extragerile se organizează în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.