Mamografii gratuite prin care poate fi depistat cancerul la sân, pentru femeile...

Mamografii gratuite prin care poate fi depistat cancerul la sân, pentru femeile cu venituri reduse din vestul ţării, la Timişoara. Cine sunt primele beneficiare şi cum poţi face o faptă bună

0
DISTRIBUIȚI

cancer la san

„Mamografia ta, colacul ei de salvare” – acesta este sloganul după care se desfăşoară o nouă campanie inedită a Asociaţiei OncoHelp din Timişoara. În cadrul acesteia, femeile cu venituri reduse sau fără venituri din vestul ţării beneficiază de mamografii gratuite, investigaţii prin care poate fi depistat cancerul la sân.

În această campanie te poţi implica şi tu. Pentru o mamografie efectuată contra cost, Asociația OncoHelp oferă cadou, unei femei defavorizate social, un voucher pentru o mamografie gratuită. Mai mult, persoana care își va face o mamografie contra cost poate alege cui să ofere cadou mamografia gratuită.

Pentru început, au fost semnate convenții de colaborare cu DGASPC Timiș, AJOFM Timiș și Fundația „Pentru Voi”, primele femei care vor beneficia de mamografii gratuite urmând să fie selectate dintre persoanele aflate în evidența acestor instituții.


Astfel, primele beneficiare vor fi femeile aflate în centrele rezidenţiale ale DGASPC Timiş, şomere sau fără venituri, precum şi cu dizabilităţi intelectuale.

„Această acțiune are o durată de şase luni, timp în care ne dorim ca un număr cât mai mare de femei defavorizate să beneficieze de o mamografie gratuită. Campania «Help25» a demarat în 1 octombrie 2013 şi este destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân, având ca principale obiective implementarea unui program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesară achiziţionării unui mamograf pentru Asociaţia OncoHelp”, transmite echipa Help25.

afis

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.