Maria Grapini, PREMIATĂ pentru… PROMOVAREA limbii române. Vezi răspunsul de mulţumire în...

Maria Grapini, PREMIATĂ pentru… PROMOVAREA limbii române. Vezi răspunsul de mulţumire în care din nou poceşte limba şi ce le transmite celor care o critică

0
DISTRIBUIȚI

diploma limba romana grapini

Devenită vedetă pe Facebook pentru greșelile gramaticale pe care le face, europarlamentarul Maria Grapini a primit în weekend o distincție din partea unei asociații culturale.


Bucuroasă peste măsură, Grapini a scris pe rețeaua de socializare că „am primit o diplomă de la Asociaţia Culturală Constantin Brâncuşi .Nu ştiu dacă merit cuvintele scrise pe diplomă ,dar ştiu că sunt mândră că am primit aceasta onorantă diplomă şi că o preţuiesc.Vă mulţumesc dragi iubitori ai culturii,membri ai asociaţiei”.

În urmă cu câteva zile Grapini se plângea pe Facebook în legătură cu jurnaliștii care îi corectează postările de Facebook. Acesta a postat textul „câţiva jurnalişti stau şi-mi corectează greşelile de pe postări!!!! Cu siguranţă nu au alceva mai bun de facut ,sau au o misiune! De câteva zile sunt în Columbia unde este o diferenţă de fus orar de 8 ore.Am încercat să trimit imagini şi mesaje de la o acţiune mondială la care particip în calitate de europarlamentar român! Eu cred că jurnalistic vorbind era important (poate) să se dea o scurtă ştire la TV naţional că şi România este reprezentată de secretarul de stat de la ministerul economiei şi de mine ,ca europarlamentar român.Un oarecare Petraru sau Pietraru-nume predestinat pentru a arunca cu pietre în alţii,a gasit de cuviinţă să arate o greseala în postare ! Excelent!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.