Mariana Petersel, fondatoarea asociației Generație Tânără și fotoreporterul Adrian Pîclișan discută problema...

Mariana Petersel, fondatoarea asociației Generație Tânără și fotoreporterul Adrian Pîclișan discută problema refugiaților la PRESSALERT LIVE

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-979342071">

migranti refugiati roszke ungaria serbia granita (3)

Mariana Petersel și Adrian Pîclișan vor fi prezenți în această seară, de la ora 20.00, în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Fondatoare a asociației Generație Tânără, care din 2001 dezvoltă programe de luptă împotriva abuzurilor aduse fiinţelor umane, programe de asistenţă şi reintegrare socială şi profesională destinate femeilor şi copiilor, dar şi acţiuni de ajutorare a familiilor sărace cu copii care locuiesc în zone rurale, Mariana Petersel este preocupată și de problema refugiaților și a imigranților, fiind implicată și în bunul mers al Centrul de Tranzit în Regim de Urgenţă de la Timișoara.

Vom discuta despre criza cu care se confruntă acum Uniunea Europeană, iar alături de Mariana Petersel se va afla și fotoreporterul Adrian Pîclișan, care a asistat de la fața locului la confruntările dintre imigranți și forțele de ordine maghiare, la Roszke.

Puteţi urmări emisiunea live, de la ora 20.00, pe www.pressalert.ro, iar dacă aveți întrebări, puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

2 COMENTARII

  1. CUM este posibil ca acest ONG sa primeasca sume enorme pentru finantari dar in ceea ce priveste refugiatul primeste o suma derizorie.
    Citi directori are Coltermul care este in subordinea Primariei? 6 directori cu salarii de peste 10.000 LEI lunar

  2. Generatie Tanara este una dintre cele mai importante organizatii din tara implicate in asistenta victimelor traficului de persoane si migrantilor.
    Felicitari doamnei Mariana Petersel pentru activitatea dumneaei, a ajutat si a sprijinit mai multe persoane decat a ajutat statul roman.
    Multe felicitari intregii echipe Generatie Tanara!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.