Meciul Petrolul – ACS Poli se va disputa în condiții ”speciale”. Ce...

Meciul Petrolul – ACS Poli se va disputa în condiții ”speciale”. Ce probleme mari au prahovenii

0
DISTRIBUIȚI

DSCF8995

Ultima etapă a turului sezonului regulat al Ligii I îi duce pe timișoreni pe ”Ilie Oană”. ACS Poli riscă să fie primită într-o adevărată orezărie deoarece gazonul din Ploiești nu a mai fost îngrijit în ultimele luni ca urmare a problemelor clubului Petrolul.

Societatea care administrează stadionul prahovenilor nu a mai îngrijit terenul deoarece FC Petrolul, aflat în insolvență, nu a mai achitat chiria pentru arenă. Conducerea ”lupilor” ar fi dorit să mute meciul la Chiajna, dar propunerea ar fi fost refuzată de bănățeni conform Digi Sport. ”A ajuns un stadion frumos cu gazon de Liga a III-a… Doar o schimbare totală a terenului l-ar aduce la standarde acceptabile”, a declarat Valeriu Răchită, fostul jucător și antrenor al Petrolului, pentru aceeași sursă.


Arena ”Ilie Oană” va fi închiriată unei firme pentru a se obține astfel noi fonduri în perioada următoare.

Partida Petrolul – ACS Poli se dispută luni, de la ora 21.00, în etapa a XIII-a a Ligii I. Prahovenii sunt pe ultimul loc în clasament.

acs poli

Și-au reînnoit site-ul

La ACS Poli s-a lucrat în ultimele zile la noua pagină oficială de internet a clubului. Cea mai importantă schimbare, pe lângă design, e în alegerea culorilor, violetul predominând acum site-ul echipei de Liga I. Deocamdată însă nu toate secțiunile sunt completate. ”Dragi prieteni, site-ul nostru oficial are o nouă înfățișare, așa cum am promis! Încă mai lucrăm la actualizarea unor secțiuni, însă am dori să ne transmiteți aici, pe pagina noastră de facebook, dar și pe adresa marketing@acspoli.ro toate părerile și propunerile voastre legate de portalul nostru oficial!”, a scris Radu Birlică, manager marketing ACS Poli Timișoara, despre noua acspoli.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.