Membrii ALDE Timiş, la stârpit de ambrozie, prin ploaie. Ce semnal de...

Membrii ALDE Timiş, la stârpit de ambrozie, prin ploaie. Ce semnal de alarmă au tras cu privire la spațiile verzi din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2039625208">

alde1

Deşi Primăria Timişoara a încheiat de ceva vreme contracte pentru îngrijirea spaţiilor verzi din toate zonele Timişoarei, nu toţi cetăţenii sunt mulţumiţi de modul în care intervin firmele contractate. Dovada cea mai bună a fost oferită astăzi de senatorul ALDE, Petru Ehegartner, care în ciuda ploii torenţiale de afară şi-a luat echipa şi a mers pe teren pentru a face muncă voluntară. Scopul principal al acţiunii? Să cureţe ambrozia crescută pe un teren viran de pe bd. Sudului situat vizavi de un loc de joacă.

„Am făcut o analiză în departamentul nostru de mediu şi agricultură să vedem în ce măsură au fost eficiente măsurile luate pentru eradicarea ambroziei, iar efectele încă persisită probabil şi pe fondul unui anotimp secetos, cum a fost această vară. Am vrut să tragem un semnal de alarmă prin acţiunea noastră pentru îmbunătăţirea cadrului legislativ local pentru rezolvarea acestei probleme, pe care o considerăm de un interes ridicat. Frecvenţa alergiilor este foarte mare, iar zonele acoperite cu ambrozie sunt foarte numeroase”, a declarat preşedintele ALDE Timiş, Petru Ehegartner.

Pentru a se asigura caă persoanele cu alergii cauzate de buruiana bucuclașă nu calcă prin zonă, cei de la ALDE au amplasat în zonă pancarte pe care scrie „Teren cu ambrozie”. Consilierul local Nistor Geană a promis că problema omniprezentei ambrozii va fi ridicată în consiliul local, acolo unde va cere ca firmele care se ocupă de întreţinerea spaţiilor verzi din urbea de pe Bega să intervină prompt pentru a tăia planta care cauzează alergii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.