Membru cotizant de lux pentru ASU Poli. Ce fost fotbalist timișorean îi...

Membru cotizant de lux pentru ASU Poli. Ce fost fotbalist timișorean îi susține pe alb-violeți

0
DISTRIBUIȚI

asu poli filiasi (6)

ASU Politehnica are un nou membru cotizant, unul cu nume în fotbalul românesc și internațional. Cosmin Contra a asistat la partida din Liga a III-a cu ACSO Filiași (scor 3-1) și a fost convins să achiziționeze un ”card gold” de susținere a alb-violeților.

”Guriță” a asistat din tribună, la câțiva pași de galeria alb-violetă, la primele minute ale jocului de sâmbătă al formației pregătite de Sorin Brîndescu, apoi s-a mutat în partea cealaltă a tribunei. Proiectul ”Poli Timișoara” din ligile inferioare l-a convins pe fostul internațional să-și facă un card de membru cotizant gold.


Astfel, Cosmin Contra contribuie cu 450 de lei pe sezon la ASU Poli.

”Cosmin Contra a ales să susțină Politehnica prin achiziționarea unui card de membru cotizant Gold. Intră și tu acum în rândul celor care vor fapte, nu vorbe”, se arată pe pagina de Facebook a lui ASU Poli.

12075028_907523122665484_4847298126867266479_n (1)

Dorit în vară pe banca tehnică a lui ACS Poli după plecarea lui Dan Alexa, Contra nu poate deocamdată să intre în discuții cu vreun club deoarece se află în litigiu cu Guangzhou în China.

ASU Poli a ajuns la circa 350 de membri cotizanți în acest sezon, o cifră deja superioară numărului adunat în sezon trecut. Iar suma strânsă în urma contribuțiilor individuale ale fanilor se apropie de 60 de mii de lei.

Foto (jos): ASU Politehnica / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.