Motivele pentru care judecătorul a decis arestarea individului care și-a bătut prietena...

Motivele pentru care judecătorul a decis arestarea individului care și-a bătut prietena timp de 22 de ore

2
DISTRIBUIȚI

Bajusz Adrian Claudiu catuse 1

Judecătoria Timișoara a făcut publică motivarea deciziei de arestare a lui Bajusz Adrian Claudiu , cel care și-a bătut timp de 22 de ore prietena în apartamentul pe care-l deține în Timișoara. Judecătorul de drepturi și libertăți a considerat că se impune privarea bărbatului de libertate „pentru înlăturarea unei stări de pericol pentru ordinea publică”.

De asemenea, magistratul a constatat că „gravitatea faptei săvârşite reiese şi din împrejurările şi modul de comitere a faptei, aceasta fiind comisă într-un interval de aproximativ 22 de ore, prin lovirea directă şi repetată a părţii vătămate, cu pumnii, palmele şi o curea, izbirea acesteia cu capul de perete şi smulgerea părului de pe cap.


Se reţine cu privire la locul săvârşirii faptei că acesta este apartamentul în care locuia inculpatul împreună cu partea vătămată, loc care prin natura lui face imposibilă intervenţia altor persoane sau anunţarea organelor de poliţie pentru a pune capăt agresiunii”.

Judecătorul a considerat că dacă ar fi lăsat în libertate a lui Bajusz ar fi echivalent cu a-l încuraja să mai comită astfel de infracţiuni şi i-ar îndemna şi pe alţii să facă la fel, creându-se un sentiment de insecuritate în rândul opiniei publice şi chiar „scăderea încrederii publicului în actul de justiţie şi lipsa de reacţie promptă a organelor judiciare”.

Această motivare a fost însuşită, ieri, şi de Tribunalul Timiş care a respins contestaţia lui Bajusz Adrian Claudiu la arestare, acesta urmând să stea arestat 30 de zile.

2 COMENTARII

  1. ba da’ ce „timisoarean” e asta cu nume de ungur?
    sa lasam deoparte mizeria, e un nenorocit de ungur. sper s-o pateasca de 2 ori mai rau in puscarie 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.