„Niciodată nu s-a râs de Timișoara cum s-a râs în aceşti trei...

„Niciodată nu s-a râs de Timișoara cum s-a râs în aceşti trei ani”. Ce spune pesedistul Simonis despre scandalul anvelopării blocurilor

3
DISTRIBUIȚI

freddy simonis 3

Consilierul local PSD Timiş, Alfred Simonis, se arată extrem de nemulţumit de modul în care primarul Nicolae Robu îşi face datoria de conducător al urbei de pe Bega. Invitat la emisiunea PRESSALERT LIVE, pesedistul a spus că „nu știm cum e Timișoara astăzi. Un candidat al PSD nu a fost din 2008. Domnul Robu a fost candidatul PSD. Nu știm cum va fi. Regret profund că l-am făcut primar pe domnul Robu și că l-am votat. Eu nu am cum să îmi schimb părerile indiferent de conjuncturi. Eu personal nu voi putea spune că domnul Robu a fost un primar bun pentru Timișoara. Și dacă regret că a ajuns primar, nu este pentru că a ajuns primar cu ajutorul nostru, ci pentru că e un primar incompetent. Niciodată nu s-a râs de Timișoara cum s-a râs în aceşti trei ani”.

Pe parcursul discuţiilor, Simonis a comentat şi anumite probleme ale administraţiei actuale.


Unul din subiectele abordate a fost candidatura Timişoarei la titlul de Capitală Culturală Europeană, despre care Simonis a declarat că „eu mă îndoiesc că vom câştiga. M-am mai uitat şi eu ce fac cei de la Cluj şi cei de la Craiova şi am mai spus că nu ne comparăm. La Cluj cântă David Guetta şi Avicii şi aţi văzut festivalul Untold ce a făcut din Cluj în perioada respectivă, iar noi avem festivalul micilor şi cârnaţilor”.

Nici subiectul anvelopării blocurilor nu a fost un prilej ca Simonis să îl laude pe primarul Robu. Acesta a comentat că „nu ştiu dacă aţi remarcat o nonşalanţă şi o lejeritate cu care primarul vorbeşte despre milioane de euro. Atunci când cineva îl întreaba dacă nu riscăm să pierdem finanţarea pentru centrul istoric nereuşind să ne încadrăm în termenul de luna decembrie, consecinţa fiind pierderea celor zece miloane de euro, primarul spunea că eh,nu o fi un capăt de lume. Revenind la emisiunea dumneavoastră, primarul Robu spunea că plătim cele opt milioane de euro de la bugetul local. Domnul Robu vorbeşte de milioane de euro din banii timişorenilor ca şi cum ar fi fire de păr. (…) Subiectul anvelopării blocurilor e încă o dovadă de incompetenţă a întregului aparat, constatată şi de domnul primar Robu.( …) E frapant, este incompetenţă în colaborare cu rea-voinţă ca să nu ii spun altfel”.

3 COMENTARII

  1. Cred ca nu Avicii si Guetta sunt oamenii de care cultura timisoreana si romana are nevoie?
    in luna octombrie va avea loc cel mai mare eveniment de cultura din tara la Timisoara. Oare ce va avea de comentat acest tanar incapabil a lasa ceva in urma sa, dar bun in a critica pe altii?!

  2. Dar aces domn a facut ceva pentru timisoara ? Adica dl. Robu macar a facut piste de biciclete pasaje subterane de calitate pana acum in plus a finalizat piata Iosefin si strada Vacarescu si multe altele .

  3. Nu pot sa-l laud pe Robu pt.disconfortul creat cu multimea de santiere din oras,nu stiu care a fost motivul pt.care le-a inceput pe toate, aproape deodata,si nu pot sa-l judec.Pot insa sa-l judec si sa fac comparatie,cu fostul primar si clica sa din primarie,care in 16 ani nu a facut NIMIC,afara de a ceda centrul TIMISOAREI clanurilor de tigani, alte si alte magarii,infractiuni,s.a.m.d. Pe aia nu i-a criticat nimenea,unde erai dnu alfredo,atunci? Lupta politica de kkt. Ar fi bine sa punem umarul la bunul mers al treburilor in ac.oras,toti,si sa fim obiectivi nu sa cautam tot felul de motive pt.a iesi in fata ca sa ne facem cunoscuti!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.