O femeie care și-a transformat fiicele MINORE în PROSTITUATE a fost arestată....

O femeie care și-a transformat fiicele MINORE în PROSTITUATE a fost arestată. Pentru ce foloase își trimitea fetele „la produs”

0
DISTRIBUIȚI

prostituate chiloti

O femeie de 42 de ani, mamă a opt copii, a fost arestată preventiv pentru proxenetism. Iuliana Moldovan din Cenad și-a deschis acasă bordel cu propriile fiice. Patru din fetele ei, între care una de 14 ani, plus o altă fată, de 13 ani, erau „trufandalele” la care apelau bărbații din zonă.

Potrivit polițiștilor, fetele se prostituau în diverse apartamente din Cenad și Sânnicolau Mare, pe sume derizorii, sau mâncare.


O „partidă” cu minorele costa numai 50 de lei.

Nemulțumită de faptul că „matroana” a fost reținută de autorități, una dintre fete a „protestat” dându-și chiloții jos în fața polițiștilor și jurnaliștilor.

Polițiștii s-au autosesizat în acest caz. „În fapt, în perioada ianuarie-august a.c., femeia şi-ar fi determinat cele patru fiice şi o altă tânără să practice prostituţia în vederea obţinerii de foloase materiale. Din cercetări a reieşit că, tinerele, printre care două minore de 13 şi 14 ani, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu diferiţi clienţi în apartamente situate pe raza localităţilor Sânnicolau Mare şi Cenad. La data de 08 septembrie a.c., în vederea probării activităţii infracţionale, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul femeii de unde au ridicat mai multe telefoane mobile şi cartele SIM”, transmite Poliția Timiș.

În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi act sexual cu un minor (faţă de persoanele care au beneficiat de favorurile sexuale) în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.