O floretistă de la CSU Poli, medaliată în proba pe echipe a...

O floretistă de la CSU Poli, medaliată în proba pe echipe a etapei de Mondiale de la Timișoara. Ce loc pe podium a ocupat România

0
DISTRIBUIȚI

12067995_990488724342496_1339295068_n

Timișoara a fost ieri și gazda primei etape din noul sezon al Cupei Mondiale la floretă juniori feminin echipe. Dacă la individual reprezentantele noastre nu au strălucit, în proba pe echipe România a obținut medalia de argint.


Printre cele patru componente ale naționalei s-a numărat și Ana Boldor, sportivă legitimată la CSU Politehnica.

Ungaria, SUA, Rusia, Egipt, Spania, Franța, Marea Britanie și Ucraina au participat la proba pe echipe alături de România. Dacă la individual cea mai bună clasare a fost a stelistei Maria Boldor (locul 5), ieri situația în Sala ”Constantin Jude” s-a schimbat. Echipa națională pregătită de Ducu Petre a avut un parcurs excelent. Pe tabloul de 8 a trecut cu 45-32 de Marea Britanie, În semifinale Ungaria a fost învinsă cu 45-38 cu Ungaria iar marea finală s-a încheiat cu un 31-32 la limită împotriva Rusiei. Așadar locul 2 imediat după Rusia, în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost cucerită de Franța după finala mică în fața Ungariei.

Echipa României a fost formată predominant din jucătoare de la Steaua, trei la număr: Maria Boldor, Mălina Călugăreanu și Corina Damaschin, lor li s-a adăugat și polista Ana Boldor, sora primeia. La individual sportiva clubului timișorean ocupase locul 38.

Foto: frscrima.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.