O nouă confruntare județeană în C pentru ASU Poli: alb-violeții merg la...

O nouă confruntare județeană în C pentru ASU Poli: alb-violeții merg la Lugoj. Ce sumă a strâns formația de pe ”Știința” din cotizații

0
DISTRIBUIȚI

millenium giarmata - asu politehnica timisoara (9)

Nou promovată și lideră după trei runde de Liga a III-a, ASU Poli are parte de o nouă deplasare ”în vecini” în acest weekend. După Giarmata, în runda a doua, alb-violeții merg în etapa a patra pe terenul lui CSM Lugoj. Formația pregătită de ”Conferențiarul” Cosmin Petruescu nu a avut un start fericit de sezon, dar a reușit să se impună săptămâna trecută la Cisnădie și se anunță o nucă tare pentru timișoreni.

Suporterii timișoreni vor trebui să plece mai repede de la servici mâine dacă vor să-și susțină favoriții pe ”Tineretului”. ”Noi am cerut să jucăm de la început vineri pentru că sâmbătă evoluează echipa a doua și juniorii. Mă bucur că am început și noi campionatul etapa trecută prin victoria de la Cisnădie. Dacă nu câștigăm jocul de vineri va fi însă degeaba. Trebuie să facem un joc bun împotriva echipei pe care o văd principala favorită la promovare. Sunt convins că va fi multă lume la meci. Mulți vor susține ASU Poli, dar și noi avem suporterii noștri. Au venit în număr mare la meciul cu UTA. Lumea vine la stadion la Lugoj”, a declarat Cosmin Petruescu, antrenorul principal al lui CSM Lugoj (ex-CS Vulturii 2009).

Gruparea pregătită de Cosmin Petruescu a adunat doar trei puncte până acum, obținute după un 2-0 la Cisnădie.


Ambele reușite au purtat semnătura ex-polistului Răzvan Dobricean, una dintre ele a fost direct din corner! Tot lotul gazdelor e valid după ce în primele runde au fost diferite absențe iar ”Conferențiarul” a folosit deja 21 de jucători. Mulți dintre tinerii Lugojului sunt jucători provenți de la CSȘ Lugoj și asimilați rapid în prima echipă, una dintre rețetele de succes ale profesorului Cosmin Petruescu. Acesta subliniază că lupta în C4 se dă între mai multe echipe față de ediția precedentă: ”ASU Poli e o echipă bună, va fi o serie mult mai puternică față de sezonul trecut. Văd mai multe echipe care vor să se bată la locul 1, în frunte cu ASU Poli, apoi Cugir, Hunedoara, Sebiș și Mama Mia”.

O nouă posibilă absență în defensivă

De partea cealaltă, antrenorul lui ASU Poli, Sorin Brîndescu, nu crede că schimbarea zilei de joc îi va afecta echipa și își laudă adversarul. ”Nu cred că ne afectează negativ că jucăm vineri, am și schimbat programul de antrenament pentru această săptămână. Lugojul e o echipă bună, au lotul de bază cu care au încheiat sezoul trecut cu opt victorii. E o echipă foarte competitivă. Ei au început mai greu și sezonul trecut și apoi au avut numai victorii. Cosmin Petruescu e un antrenor foarte bun, a avut rezultate peste tot unde a fost. Va fi un meci foarte greu. Suntem pe locul 1, dar sunt doar trei etape și să nu fim foarte euforici”, a spus Sorin Brîndescu.

Dacă în runda trecută Carol Taub nu a putut evolua din cauza unei accidentări, ASU Poli ar putea juca mâine fără căpitanul Cristi Gălan, care s-a accidentat la un antrenament.

298 de ”anti-patroni”

ASU Poli și-a propus în acest sezon să strângă circa 700 de membri cotizanți pentru a sprijini echipa în lupta la vârf și în C. Până acum alb-violeților li s-au alăturat pentru noul sezon deja un număr apropiat de plătitori celui din ediția trecută, în condițiile în care la noile carduri contribuția e mai mare. ”Am promis că POLI suntem NOI toți și voi ați confirmat asta! Până astăzi avem 298 de membri cotizanți dintre care 63 Gold, 206 Viola și 29 Junior. Suma totală cu care voi ați ajutat clubul până acum este de 45.610 lei”, se arată pe pagina de Facebook a alb-violeților.

Partida CSM Lugoj – ASU Politehnica Timișoara se dispută mâine, de la ora 17.00, în runda a IV-a a Ligii a III-a. Tot în această etapă Millenium Giarmata joacă sâmbătă pe terenul Cugirului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.