O rusoaică a câștigat etapa de Cupă Mondială la floretă junioare programată...

O rusoaică a câștigat etapa de Cupă Mondială la floretă junioare programată la Timișoara. Pe ce poziții s-au clasat sportivele de la CSU Poli

0
DISTRIBUIȚI

podium

Sala ”Constantin Jude” a fost, ieri, gazda primei etape din noul sezon al Cupei Mondiale la floretă juniori feminin individual.


România a fost reprezentată de nu mai puțin de 17 sportive dintre care patru au fost localnice de la CSU Politehnica. Marea finală a fost cucerită de rusoaica Maria Melnikova.

Cea mai bună clasare a unei sportive din România a fost obținută de stelista Maria Boldor, care s-a clasat pe locul 5 după ce a fost eliminată în sferturi. Colega ei de club și lot, Mălina Călugăreanu, a obținut doar locul 14. Reprezentantele timișorenilor, Ana Boldor, Laura Vîrga, Alina Enache și Teodora Sîrbu, au fost eliminate devreme de pe tablou. Ana Boldor a obținut cel mai bun loc dintre sportivele CSU Poli, poziția finală 38. Vîrga a încheiat pe 85 iar Enache și Sîrbu pe locurile 89, respectiv 94.

Marea finală a fost câștigată de Maria Melnikova în fața italiencei Elisabetta Bianchin, care a cedat la scorul de 13-11. A fost a doua etapă de Mondiale organizată în Capitala Banatului după cea din 2014. În total 114 sportive din 21 de țări au intrat în concurs.

Foto: frscrima.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.