OFSD Timişoara are un nou preşedinte. Ce planuri are Voichiţa Lăzureanu şi...

OFSD Timişoara are un nou preşedinte. Ce planuri are Voichiţa Lăzureanu şi cu ce echipă va conduce

0
DISTRIBUIȚI

Voichita Lazureanu1

Schimbare majoră la nivelul Organizaţiei Femeilor Social Democrate Timişoara, care şi-a desemnat, ieri, prin vot, o nouă structură de conducere, Astfel funcţia de preşedinte este ocupată de medicul Voichiţa Lăzureanu.

Acesta a declarat că „eu am mare încredere în Organizaţia de Femei.


Ştiu că este una puternică, consolidată care poate face faţă oricărei provocări. Pentru noi urmează o perioadă de acomodare ca echipă nouă, dar nu avem timp de pierdut pentru că suntem în an preelectoral. Vreau să îi mulţumesc Romaniţei Jumanca pentru tot ceea ce a realizat cu această organizaţie, a ridicat ştacheta foarte mult. Sper să ajungem şi noi la acelaşi nivel”.

Alături de Lăzureanu vor conduce organizaţia şi Andra Bloţiu, care va ocupa funcţia de secretar, dar şi Ivona Turnagiu, Silvia Luca, Domnica Ghebeleş, Daniela Ulmanu şi Simona Ţeighiu care ocupă funcţia de vicepreşedinte al OFSD Timişoara. De asemenea, Biroul Municipal al organizaţiei fost completat cu şapte membre: Angela Condescu, Maria Teodorescu, Miruna Sav, Roxana Boldiş, Olivia Micşa, Zvezdana Pavlovici şi Lavinia Vucea Vişan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.