Oraș din vestul țării, din nou sub ape după furtună. Cât timp...

Oraș din vestul țării, din nou sub ape după furtună. Cât timp mai este valabilă avertizarea de ploi și vijelii

0
DISTRIBUIȚI

inundatie furtuna hunedoara adevarul

Mai multe cartiere au fost inundate ieri după-amiază, în timpul unei furtuni devastatoare, iar zeci de străzi au rămas acoperite în totalitate cu apă timp de câteva ore, în timp ce traficul rutier din Hunedoara s-a desfăşurat cu dificultate.

Canalizarea în mai multe zone din municipiul Hunedoara a cedat, conform adevarul.ro, din cauza debitelor mari de apă, înregistrate în timpul furtunii din această după amiază.


Ruperea de nori, extrem de violentă, a dus la prăbuşirea mai multor copaci. Zeci de străzi au rămas inundate, după ce reţeaua de canalizare fie a fost înfundată, fie nu a putut face faţă şuvoaielor. „Pompierii au intervenit în mai multe zone din municipiu, fie la degajarea carosabilului, după ruperea unor arbori, fie pentru a ajuta la scoaterea apei din beciurile inundate”, a declarat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, pentru sursa citată.

Informarea meteorologică pentru ploi și vijelii emisă de Administrația Națională de Meteorologie pentru vestul țării este valabilă până astăzi la ora 18.00.

Sursa foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.